"Океан Ельзи" хочуть заборонити в Росії, а Вакарчука внести в "чорний список" – "Сніданок з 1+1"

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
"Океан Ельзи" хочуть заборонити в Росії, а Вакарчука внести в "чорний список" – "Сніданок з 1+1"

Російський депутат Віталій Мілонов звернувся з відкритим листом до міністра культури Російської Федерації Володимира Мединського, в якому попросив заборонити концерт "Океан Ельзи" в Петербурзі.

Поділитися:

Російський депутат Віталій Мілонов звернувся з відкритим листом до міністра культури Російської Федерації Володимира Мединського, в якому попросив заборонити концерт "Океану Ельзи" в Петербурзі. Як повідомляють журналісти "Сніданку з 1+1", нардеп вважає, що учасники гурту займають антиросійські і русофобські позиції. Крім того Мілонов просить внести Вакарчука до "чорного списку" небажаних для в'їзду в Росію осіб, бо вважає співака активним і непримиренним противником російської держави.

Нагадаємо, що восени гурт "Океан Ельзи" успішно провів гастролі містами Росії. На своїх концертах українські співаки збирали цілі аншлаги. Росіяни охоче підспівували Вакарчуку пісню "Вставай", яку він присвятив подіям в Україні.

Наступний концерт "Океану Ельзи" в Росії був запланований на 31 березня, але чи відбудеться він тепер, наразі невідомо.

Святослав Вакарчук став зірковим тренером вокального шоу "Голос країни. Перезавантаження", яке стартує вже найближчими вихідними на 1+1.

Новини по темі