Олена Кравець розповіла, як готувалася до ролі Рози Марковни у мюзиклі "1+1 удома"

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Олена Кравець розповіла, як готувалася до ролі Рози Марковни у мюзиклі "1+1 удома"

Єдина учасниця, прекрасної статі, "Студії Кварталу-95" Олена Кравець, розповіла в гостях у "Сніданку", чого чекати глядачам від другої частини мюзиклу "1+1 удома: 8 березня"

Поділитися:

Єдина учасниця, прекрасної статі, "Студії Кварталу-95" Олена Кравець, розповіла в гостях у "Сніданку", чого чекати глядачам від другої частини мюзиклу "1+1 удома: 8 березня", і як вона готувалася до славнозвісної ролі Рози Марковни.

Сьогодні мюзикл, за участі "кварталівців", ведучих 1+1 та українських зірок шоу-бізнесу уже готовий. Його прем'єра запланована на 8 березня. Але Олена, яка неперевершено виконала роль Рози Марковни, глави бандитського тріо, каже, що навіть боїться згадувати про дні зйомок.

"Ой, друзі, там жесть, я не хочу навіть згадувати ті знімальні дні", - сміючись, каже вона. - Там, Роза Марковна, як представниця жіночої статі цієї банди, бандитів-невдах, пройде через усі кола пекла. Тому, що тепер вона береться за справу, і вона буде вирішувати питання з усіма цими малолітками… І звичайно все виходить не так, як вона запланувала. Плани її рухнули, як тільки діти взялися за справу", - відкриває секрет Олена.

Жінка зізнається, що натхнення до цієї ролі черпала з різних кіношних і навіть казкових ролей, передивилася купу відомих стрічок, у пошуках потрібного образу.

"Я згадувала серіал "Сонька Золота Ручка", згадувала лисицю Алісу із "Буратіно", головну героїню із "Покровських воріт" Маргариту Павлівну. Я згадувала жінку, яка тримає чоловіків в упряжі, і всіляко маніпулює ними", - розповідає Олена Кравець.

Нагадаємо, "1+1 удома" до 8 Березня - це продовження однойменного новорічного фільму. В ньому беруть участь актори "Кварталу 95" і ведучі 1+1. "Кварталівці" Володимир Зеленський, Євген Кошовий і Олена Кравець грають бандитів. А ролі позитивних персонажів дісталися ведучим 1+1: Людмилі Барбір, Марині Леончук, Юрію Горбунову, Руслану Сенічкіну і Анатолію Анатолічу.

Новини по темі