Ольга Фреймут привітала всіх дівчат з 8 березням в "Сніданку з 1+1"

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Ольга Фреймут  привітала всіх дівчат з 8 березням  в "Сніданку з 1+1"

Ведуча "Голосу країни. Перезавантаження" Ольга Фреймут, завітавши в гості до "Сніданку з 1+1" напередодні весняного свята, привітала всіх жінок з 8 Березням.

Поділитися:

Ведуча "Голосу країни. Перезавантаження" Ольга Фреймут, завітавши в гості до "Сніданку з 1+1" напередодні весняного свята, привітала всіх жінок з 8 березням.

Ведуча розповіла, що 8 березня для неї – це підсніжники і тепле весняне повітря, яке вона береже в своєму серці протягом всього року.

"8 березня я ніколи не отримую подарунки, але певно люди відчувають, що я спокійно ставлюся до цього свята. Але я завжди на 8 березня виходжу на вулицю, от ви відчуваєте, що 8 березня, інше весняне повітря? І я тримаю оберемок підсніжників в руках, і просто закарбовую цю мить. Як Ліна Костенко сказала: "Якби я знала, що це щастя, я б зупинила цю мить". Я зупиняю цю мить з підсніжниками в руках, - сказала вона, а потім додала - Я бажаю вам завтра дівчатонька, ті кому 10, ті кому 90 років, просто закарбувати мить весни, покласти собі в серце, і носитися з цією миттю".

Новини по темі