Pianoбой презентував найкрасивіший кліп в історії гурту

Сніданок з 1+1
06:30
Будні

Дмитро Шуров зняв новий кліп на ліричну пісню «Лучшее, чо есть».

Поділитися:

Гурт 5nizza вирушає у всеукраїнський тур з презентацією альбому «КУ»Днями Pianoбой презентував новий кліп на пісню «Лучшее, что есть». За словами Дмитра Шурова  – це найкрасивіша екранізація в історії Pianoбой.

Кліп знімався в Ісландії. У зйомках було використано аж три види водного транспорту: плаваючу платформу, моторні човни та катамарани.

Ідея створення належить відомому арт-куратору Гео Лєросу

Безлюдність простору уособлює внутрішній пошук, необхідність душевного фундаменту. Дмитро Шуров на воді з піаніно – символ самодостатньості та важливості цілі– знайти себе у цьому світі, – прокоментував свою роботу Гео.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Польський гурт переспівав пісню Скрябіна.

Головну та єдину роль у кліпі зіграла Даша Коломієць, яка вперше потрапила в Ісландію.

Я дуже вдячна Дімі за те, що він відкрив цією піснею в мені багато свіжих, тонких і справжніх емоцій, – подякувала актриса у відео-зверненні.

Як не дивно, сам Дмитро Шуров до Ісландії так і не потрапив. Під час зйомок Pianoбой був у турі. Кадри на воді за участі Дмитра були відзняти посеред Київського моря. 

Спеціально для мене і піаніно побудували плаваючу платформу, яку затягли на середину Київського моря, де знімальна група провела аж два дні, – поділився Pianoбой.

Ольга Шурова підтримала роботу чоловіка, зазначивши, що це найсильніша пісня албому «Тake off».

Нагадаємо, раніше Дмитро Шуров презентував кліп на пісню Скрябіна.

Новини по темі