Після розлучення Леончук з сином знялась у зворушливій фотосесії

Сніданок з 1+1
06:30
Будні

Ведуча програми Сніданок з 1+1 знялася у фототесії з сином Гордієм.

Поділитися:

Після 14 років подружнього життя зірка каналу 1+1 Марина Леончук та її чоловік Дмитро вирішили розлучитисяМарина Леончук розлучилася з чоловіком після 14 років шлюбу.

Такою звісткою ведуча шокувала прихильників в інтерв'ю виданню Viva!, на обкладинці якого з'явилася разом з сином. 

Леончук розповіла, що в її родині не було критичних моментів. В сім’ї не було гучних сварок і з'ясовувань стосунків. Ведуча Сніданок з 1+1 зізналася, що не розмовляючи, пара втрачає головне - розуміння. Одного разу чоловік Дмитро просто сказав, що більше не готовий в цьому брати участь.

Думаю, кожен наш спільно прожитий рік був складніший за попередній, а деякі рани ж не загоюються. Я ранила, зачіпала Діму, і він закрився. Ображаючи, я втрачала близьку і турботливу людину. Можливо, це і зруйнувало наші стосунки. Багато образ, злості, нерозуміння, любов йде, - поділилася ведуча.

Зараз Марина починає нове життя. Вона зробила переоцінку себе і своєї поведінки. Ведуча зізнається, що насправді у неї складний характер.

У Марини Леончук та її чоловіка є спільний син Гордій, з яким ведуча проводить весь вільний час.

Під час відпустки в сонячній Туреччині Марину підтримував найдорожчий чоловік у її житті - син Гордій.

Ведуча зізналася, що вона дуже боялася цього літа. Було багато переживань: особистих, ситуацій з друзями і з роботою.

Мені здавалося, що я залишуся на самоті і весь мій душевний тягар ляже на плечі мого сина, адже діти дуже прив'язані до мам. Та це літо було одним з найкращих! На морі Гордій мені сказав, що його мама найсмішніша і найвеселіша з-поміж усіх мам на пляжі. Це найкраще зізнання у коханні, яке я чула у своєму житті!

Ведуча програми Сніданок з 1+1 каже, що люди, які були випадковими в її житті, відійшли легко й швидко, натомість з'явились інші, які приймають Леончук та її сина такими, як вони є.

Нагадаємо, новий сезон програми Сніданок з 1+1 стартує з понеділка, 15 серпня, о 6:45 на каналі 1+1.

Новини по темі