Поліція виписала понад 700 штрафів за відсутність сертифікатів вакцинації: у лідерах Київська, Черкаська та Полтавська області

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Штрафи за підробні сертифікати вакцинації: скільки вже виписали і в яких областях
diia.gov.ua

Переважна більшість областей України знаходиться у червоній карантинній зоні з суворими обмеженнями. У поліції повідомили, що вже виписали понад 700 штрафів за відсутність ковідних сертифікатів.

Поділитися:

У «Сніданку з 1+1» розповіли, що в Україні у червоних карантинних зонах вже виписали понад 700 штрафів за відсутність необхідних документів у громадських місцях. Мова йде про сертифікати вакцинації від коронавірусу чи тестів з інформацією про те, що людина наразі не хвора на COVID-19. Такі результати транспортних рейдів, які здійснювалися правоохоронними органами впродовж останнього місяця.

Де виписали найбільше штрафів за відсутність сертифікатів вакцинації?

У поліції повідомляють – за останній місяць провели понад 90 тисяч перевірок дотримання карантинних обмежень у транспорті та інших громадських місцях. Найбільше штрафів за порушення вимог карантину виписали у таких регіонах України:

вакцинація

Нагадуємо, штраф за порушення умов карантину у червоній зоні становить від 17 до 34 тисяч гривень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як згенерувати цифровий сертифікат тим, хто перехворів на COVID-19, та чому отримати його можуть не всі (пояснює заступниця міністра охорони здоров'я)

Нагадуємо, окрім інформаційної кампанії, яка покликана стимулювати населення вакцинуватися, 1+1 media проводить велику кількість заходів з популяризації вакцинації проти COVID-19. Нещодавно стартувала власна соціальна кампанія  «Вакцинуйся. Разом ми сильніші». Для працівників компанії та родичів колег було проведено дві хвилі вакцинації в офісі. 

Більше про сертифікати вакцинації у додатку "Дія" дивіться у відео:

Новини по темі