Євро 2016: рецепти для домашньої футбольної вечіркиСправжні вболівальники Євро 2016 не лише дивляться усі матчі, а й переймають культуру Франції – країни, яка стала епіцентром футбольних подій цього літа.

Шеф-кухар одного з київських ресторанів Сергій Пожар розповів у програмі Сніданок з 1+1, як приготувати смачний та вишуканий французький салат із сезонних овочів і сиру.

ІНГРЕДІЄНТИ

Кисломолочний сир (10% жирності) – 350 г.

Малина – 100 г.

Яблуко – 1шт.

Лимон – 1шт.

Рукола – 2-4 листочки.

Редиска – 4 шт.

Паростки соняшника і цибулі

Оливкова олія – 2 ст.л.

Рецепт від Руслана Сенічкіна: запечені фаршировані овочіПРИГОТУВАННЯ

1. Розім’яти сир. Додати оливкову олію.

2. Дрібно порізати редиску і руколу. Викласти в окрему миску.

3. Почистити яблуко. Дрібно порізати.

4. Додати яблуко до овочів. Додати оливкову олію.

5. Додати до яблучно-овочевої суміші сіль, цукор і лимонний сік.

6. Перемішати кожну суміш окремо.

7. Викласти сир на тарілку. Зверху викласти яблучно-овочеву суміш.

8. Прикрасити шматочками лимону, малиною, паростками соняшника і цибулі.