Вранці не знаєте, як смачненьким потішити своїх близьких? Адже саме смачний корисний сніданок забезпечить вас енергією та хорошим настроєм на увесь день. Руслан Сенічкін навчить, як швидко приготувати пухкі м’ясні оладки із зеленню.

Для приготування оладок потрібно:

1. Філе – 500 г

2. Яйце – 1 шт.

3. Сметана – 200 г

4. Жовтки 2-х яєць

5. Часник – 2 зубки

6. Цедра лимона – 1 ст. л.

7. Кукурудзяний крохмаль – 1 ч. л.

8. Зелень та спеції за смаком

Спосіб приготування:

1. Куряче філе перекрутити через м’ясорубку (або порізати дуже дрібними шматочками).

2. Нарізаємо зелень та додаємо її у м’ясо.

Корисна порада: якщо зелень трішки зів’яла, покладіть її у холодну воду та додайте декілька крапель оцту.

3. Натираємо у м’ясо часник.

4. Натираємо цедру лимона і додаємо спеції.

5. Усе ретельно перемішуємо.

6. В окрему тарілку викладаємо жовтки 2-х яєць і розбиваємо туди 1 яйце.

7. Збиваємо яйця до однорідної суміші.

8. Додаємо до яєць сметану та кукурудзяний крохмаль.

9. Перемішуємо.

10. Виливаємо суміш до курки.

11. Усе ретельно перемішуємо.

Важливо: щоб оладки під час смаження «тримали форму», додайте у фарш 1 ст. л. борошна.

12. Розігріваємо пательню і смажимо у ній оладки.

Оладки добре смакують зі сметаною або несолодким йогуртом. Страву ви можете брати із собою на роботу або ж покласти дітям у школу.

Також вам буде корисно дізнатися, як відрізнити сметану від неякісного сметанного продукту.