Руслан Сенічкін у програмі Сніданок з 1+1 розповів, як приготувати традиційну англійську страву – яйця по-шотладськи.

Рецепт надзвичайно простий, а страва обов'язково стане однією з головних прикрас Великоднього столу.

Інгредієнти:

Фарш курячий – 250 г.

Яйце – 3 шт.

Перець чилі – 1 сл.л.

Панірувальні сухарі – 150 г.

Борошно – 3 ст.л.

Куряча приправа – 1 ст.л.

Кріп – 20 г.

Олія – 300 мл.

Приготування:

1. Щоб прикрасити смак страви, додати у фарш універсальну курячу приправу.

У ній містяться сушені овочі, зелень і йодована сіль, тому додатково солити фарш не потрібно.

2. Додати у фарш подрібнений зелений кріп.

3. Почистити перець чилі та подрібнити його на маленькі кубики. Додати у фарш.

4. Ретельно перемішати усі інгредієнти. 

5. Зробити із фаршу невелику котлету.

6. Зварити яйця так, щоб жовток залишився рідким. Обваляти яйця в борошні, покласти в котлету та загорнути.

7. Занурити котлету з яйцем усередині в яєчний жовток, потім – у панірувальні сухарі.

8. Посмажити котлету в сотейнику.

Куряче м'ясо у поєднанні з яйцем подарує вишуканий і яскравий смак.