У програмі Сніданок з 1+1 Руслан Сенічкін розповів, як приготувати бананові капкейки із вершковим кремом. Ведучий 1+1 гарантує, що банан у поєднанні з ягодамиРецепт смачного полуничного штруделя з бананом подарує особливе задоволення любителям ласощів.

ІНГРЕДІЄНТИ

Банани – 2 шт.

Цукор – 100 г.

Яйце – 2 шт.

Мед – 1 ст.л.

Молоко – 100 мл.

Смородина – 50 г.

Розпушувач – 1 ч.л.

Рецепт від Руслана Сенічкіна: Сирний десерт зі смородиноюВершкове масло – 110 г.

Цільнозернове борошно – 300 г.

ПРИГОТУВАННЯ КАПКЕЙКІВ

1. Подрібнити банани на невеликі шматочки. Зробити пюре.

2. Збити масло, яйця, молоко і цукор.

Дуже важливо, щоб масло було кімнатної температури, – каже Руслан Сенічкін.

3. Додати в суміш борошно, розпушувач, мед і бананове пюре. Збити.

4. У формочки для запікання додати смородину. Зверху на них викласти тісто.

5. Запікати при температурі 170 градусів 20 хв.

Рецепт Валентини Хамайко: Смачна галета з домашнім сиромІНГРЕДІЄНТИ ДЛЯ НАЧИНКИ

Сир – 350 г.

Вершкове масло – 100 г.

Цукрова пудра – 120 г.

Полуниця – 50 г.

ПРИГОТУВАННЯ НАЧИНКИ

1. Збити всі інгредієнти в блендері.

2. Вирізати серцевинку в кейках.

3. Помістити в серцевинку вершковий крем.

Нагадаємо, що нещодавно ведуча 1+1 Валентина Хамайко розповіла, як приготувати смачне вівсяне печиво з горіхами.