У програмі Сніданок з 1+1 Руслан Сенічкін поділився рецептом поживного холодного супу з огірка та цукіні.

Страва тонізує та найкраще смакує у спеку. Адже влітку мало хто полюбляє гарячу та важку їжу.

ІНГРЕДІЄНТИ

Цукіні – 2 шт.

Огірок – 4 шт.

Сметана – 4 ст.л.

Зелена цибуля – 30 г.

Лимонний сік – 2 ст.л.

Спеції за смаком.

ПРИГОТУВАННЯ

1. Цукіні та огірок подрібнити в блендері. Додати лимонний сік.

Цукіні має більш ніжну структуру, тому його краще використовувати сирим. Шкірку з цукіні не зрізайте, вона містить багато вітаміну С.

2. Додати сметану та спеції за смаком.

3. Додати холодну мінеральну воду (з газом або без). Перемішати.

4. Нарізати зелену цибулю. Додати в суп.

5. Додати оливкову олію.

Дивіться також нашу підбірку літніх супів від Руслана Сенічкіна: болгарський таратор на кефірі, томатна окрошка та холодний суп із буряка.