У програмі Сніданок з 1+1 Руслан Сенічкін поділився рецептом іспанського запашного паштету «Альмогроте». Страву легко та швидко приготувати з українських продуктів.

ІНГРЕДІЄНТИ

Томати – 2 шт.

Козячий сир – 500 г.

Часник – 3 зубчики

Спеції за смаком.

ПРИГОТУВАННЯ

1. Порізати томати шматочками. Додати часник.

2. Натерти сир. Додати до томатів із часником.

3. Додати спеції.

4. Збити блендером.

Сирний паштет найкраще смакує з грінками. Якщо викласти його в скляну баночку з герметичною кришкою, іспанський паштет довше зберігатиметься в холодильнику.

Нагадаємо, що нещодавно 1plus1.ua писав, як акуратно порізати торт і м’які види сирів.