Рецепт від Руслана Сенічкіна: полунична сальса з томатамиУ програмі Сніданок з 1+1 Руслан Сенічкін розповів простий рецепт смачного клафуті зі свіжим зеленим горошком.

Клафуті – це франзуцька страва, яка поєднує в собі особливості пирога та запіканки.

ІНГРЕДІЄНТИ

Яйця –2 шт.

Вершки – 250 мл.

Твердий сир – 70 г.

Бекон – 100 г.

Вершковий сир – 100 г.

Зелений горошок – 300 г.

Кукурудзяний крохмал –  2 ст. л.

ПРИГОТУВАННЯ

1. Бланшувати свіжий зелений горошок. 

3 хв. – в окропі, 1 хв. – в крижаній воді. Після цього ви отримаєте солодкий, соковитий горошок, – радить Руслан Сенічкін.

2. У миску розбити яйця, додати кукурудзяний крохмал. Ретельно перемішати.

3. Додати вершки та сир. Перемішати.

4. Додати бекон і натертий твердий сир. Перемішати.

5. Форми для запікання змастити вершковим маслом. Додати жменьку зеленого горошку.

6. Залити горошок сумішшю з беконом.

7. Запікати при температурі 180 градусів 25 хв.