Рецепт від Руслана Сенічкіна: Іспанський сирний паштетУ програмі Сніданок з 1+1 Руслан Сенічкін розповів, як приготувати смачний і корисний десерт. Ведучий поділився рецептом печених яблук із інжиром.

ІНГРЕДІЄНТИ

Яблука – 3 шт.

Інжир – 70 г.

Фініки – 2 шт.

Мед – 3 ст. л.

Мигдаль – 40 г.

Кедрові горішки – 2 ст. л.

ПРИГОТУВАННЯ

1. Інжир запарити у теплій воді. Залишити на 10 хв. Порізати шматочками.

2. Порізати фініки. Додати до інжиру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поради дієтолога: 5 причин, чому треба їсти фініки

3. Змолоти мигдаль. Висипати в миску.

4. Додати кедрові горішки, мед і спеції. Перемішати.

5. Зрізати з яблук капелюшок і ложкою видалити серцевинку.

6. Начинити яблука солодкою начинкою.

Щільно викладайте начинку, щоб всередині яблука не було порожнин, – каже Руслан Сенічкін.

7. Кожне яблуко загорнути у фольгу.

8. Запікати при температурі 180 градусів 30 хв.

Нагадаємо, що нещодавно Руслан Сенічкін розповів, як приготувати персиковий пиріг