Поради дієтолога: Скільки можна їсти слив, щоб не набрати зайву вагуУ програмі Сніданок з 1+1 Руслан Сенічкін поділився рецептом смачного персикового пирога. За словами ведучого, усі корисні властивості персиків під час термічної обробки зберігаються, тому такий пиріг не лише смачний, а й корисний.

ІНГРЕДІЄНТИ

Вершкове масло – 80 г.

Цукор – 180 г.

Яйце – 1 шт.

Ванільний цукор – 2 ч.л.

Несолодкий йогурт – 120 г.

Пшеничне борошно – 80 г.

Мигдалеве борошно – 80 г.

Сода – 1 ч.л.

Розпушувач – 1 ч.л.

Персики – 3 шт.

Рецепт смачного торта від Марічки ПадалкоПРИГОТУВАННЯ

1. Вершкове масло перетерти з цукром.

2. До крему додати яйце, ванільний цукор і йогурт. Збити до повного розчинення цукру.

3. Додати до суміші борошно, соду та розпушувач. Перемішати.

4. Викласти тісто у форму для запікання.

5. Персики почистити від шкірки та порізати на невеличкі скибочки. Зверху посипати цукром (2 ст.л.). Залишити на 10 хв.

6. Викласти персик на тісто.

7. Запікати при температурі 170 градусів 40 хв.

Нагадаємо, що нещодавно Руслан Сенічкін розповів рецепт малинового тарта.