5 найсмачніших французьких десертівУ програмі Сніданок з 1+1 Руслан Сенічкін розкрив секрету десерту, який подарує максимум задоволення, – смородини у сирно-вершковій масі.

У ніжному сирному десерті зі смородини немає цукру, тому смакувати ним можуть і діти, і дорослі.

ІНГРЕДІЄНТИ

Сир (нежирний) – 200 г.

Мед – 1 ст.л.

Вершки (33% жирності) – 100 мл.

Смородина – 150 г.

Чорний шоколад – 20 г.

ПРИГОТУВАННЯ

1. Збити вершки.

Щоб вершки добре збилися, вони мають бути холодними, – каже Руслан Сенічкін.

2. В окрему миску викласти сир. Перетерти ложкою.

3. Додати до сиру мед і натертий шоколад. Перемішати.

4. Об’єднати дві суміші. Перемішати.

5. Смородину перетворити на пюре.

Для того, щоб позбутися кісточок, варто пропустити смородинове пюре крізь сито, – радить ведучий 1+1.

6. У склянку викласти сирно-вершкову суміш, зверху – шар смородини. Повторити.

7. Прикрасити ягодами смородини та листям м’яти.