Восени хочеться скуштувати чогось гарячого, яскравого та незвичайного. У програмі «Сніданок з 1+1» Руслан Сенічкін поділився оригінальним рецептом тушкованого м’яса з грушою, який ідеально підійде для холодного осіннього вечора.

ІНГРІДІЄНТИ

Яловичина – 500 г,

Цибуля – 1 шт,

Морква – 2 шт,

Груша – 2 шт,

Болгарський перець – 1 шт,

Спеції за смаком.

ПРИГОТУВАННЯ

1. Пательню поставити на вогонь і долити туди трохи олії.

2. М'ясо нарізати дрібними шматками та вкинути до гарячої пательні.

М'ясо яловичини не втрачає своїх корисних властивостей при термічній обробці, - каже Руслан.

3. Як тільки м'ясо почало пускати сік, вкинути до нього нарізану цибулю. Смажити до тих пір, поки цибуля не стане помітно м’якою.

4. Нарізати моркву соломкою і додати в пательню з м’ясом та цибулею. Так само нарізати болгарський перець і вкинути на пательню.

5. Додати спеції за смаком і тушкувати під кришкою впродовж 30-40 хв.

Чим довше готуватиметься яловичина, тим м’якішою вона буде, - зазначає ведучий

6. З груш вирізати серцевинки. Нарізати їх дрібними шматками і додати до пательні з м’ясом.

Щоб груша не розпалася під час тушкування з м’ясом і не перетворилася на пюре, киньте її за 5 хвилин до готовності самої страви, - говорить Руслан

6. Через 5 хв можна знімати з вогню і викладати на тарілку.

Готову печеню можна подавати до картоплі, рису, гречки або зі свіжими овочами.

Нагадаємо, нещодавно на сайті 1+1 з'явилася cолона сирна запіканка від Руслана Сенічкіна