«Сніданок з 1+1» створить мапу борщів УкраїниУкраїнський борщ – входить до десятки найвідоміших страв світу, проте в кожному куточку нашої країни його готують по-різному. 

Протягом тижня на сторінці Сніданок з 1+1 у Facebook українці ділилися ексклюзивними рецептами борщів. Творча команда 1+1 відібрала найкращі та створила українську мапу борщу.

Найбільше команду Сніданок з 1+1 вразив рецепт українського борщу від одесита Павла. Для довершеності смаку чоловік додає в борщ коньяк і сіль лимона.

До 25-ої річниці Незалежності України ведучий Сніданок з 1+1 Руслан Сенічкін поділився своїм рецептом полтавського борщу з гречаними галушками. Секрет страви – у квасі та почерговості приготування.

ІНГРЕДІЄНТИ ДЛЯ БОРЩУ

Сало – 300 г.

Буряк – 5 шт.

Морква – 2 шт.

Картопля – 3 штю

Горошок – 200 г.

Капуста – 300 г.

Квас – 250 г.

Вода – 3 л.

Спеції та зелень за смаком.

Рецепт від Руслана Сенічкіна: Персиковий пирігПРИГОТУВАННЯ БОЩУ

1. У каструлі, в якій буде варитися борщ, посмажити сало. Перед цим його треба потовкти в макітрі, або дрібно порізати.

2. Додати порізану цибулю та натерту моркву. Смажити 2-3 хв.

3. Залити окропом.

4. Додати порізану картоплю.

Тим часом на окремій пательні можна приготувати заправку для борщу, – каже Руслан Сенічкін.

5. Викласти на пательню сало. Викласти натертий буряк і спеції. Перемішати.

6. Вилити на пательню квас. Тушкувати 2-3 хв.

7. Викласти суміш в каструлю.

8. Додати нашинковану капусту та горошок.

Для особливого смаку додайте до борщу неповну столову ложку цукру, – радить Руслан Сенічкін.

9. Довести до кипіння. Варити ще 5 хв.

10. Додати галушки.

Робота в офісі: Як не набирати вагу офісному працівникуІНГРЕДІЄНТИ ДЛЯ ГАЛУШОК

Яйце – 2 шт.

Вода – 150 мл.

Борошно гречане – 4 ст.л.

Нагадаємо, що нещодавно 1plus1.ua писав про ТОП-10 найкращих українських пісень до Дня Незалежності України.