У програмі Сніданок з 1+1 Руслан Сенічкін продовжив серію рецептів прохолодних літніх супів. Цього разу шеф-кухар поділився рецептом приготування болгарського національного холодного супу таратор.

Рецепти Руслана Сенічкіна: Холодний суп із бурякаТакий холодний суп розповсюджений в Македонії, Албанії, Туреччині, однак скрізь залишається незмінною його основа - кефір.

Інгредієнти:

1 л кефіру

0,5 л води

2 огірка

100 г волоських горіхів

2 ст. л. оливкової олії

2 зубки часнику

Рецепти Руслана Сенічкіна: томатна окрошказелень та спеції за смаком

Спосіб приготування

  1. Дрібно наріжте огірки, додайте подрібнені волоські горіхи, кріп та натертий часник

  2. Залийте нежирним кефіром та додайте оливкову олію.

  3. Додайте води, перемішайте.

Такий холодний суп втамує голод і спрагу. Більш того, він дієтичний, тому ви можете насолоджуватися таратором у необмежених кількостях. Смачного!