Куряче філе з овочами і фетою: Рецепти Руслана Сенічкіна

Сніданок з 1+1
06:30
Будні

Народний телеведучий поділився рецептом соковитого філе з начинкою.

Поділитися:

Смажене м'ясо із пікантним соусом: Рецепти Руслана СенічкінаУ програмі «Сніданок з 1+1» популярний телеведучий Руслан Сенічкін поділився простим і оригінальним рецептом фаршированого курячого філе з сиром фета та овочами.

Існує чимало способів приготування курячого філе, щоб м'ясо вийшло соковитим і ніжним. Проте найголовніше правило – куряча грудка не терпить високих температур, при яких м'ясо стає жорстким і сухим. До вашої уваги простий рецепт соковитої курячої грудки, яка  готується за лічені хвилини.

Читайте також: Соковите куряче філе у сирному соусі від Руслана Сенічкіна.

КУРЯЧЕ ФІЛЕ З ОВОЧАМИ: ІНГРЕДІЄНТИ

Філе - 2 шт.

Фета - 150 г

Цибуля - 2 шт.

Сметана - 3 ст. л.

Оливкова олія - 2 ст. л.

Болгарський перець - 3 шт.

Спеції за смаком

КУРЯЧЕ ФІЛЕ З ОВОЧАМИ: ПРИГОТУВАННЯ

  1. Куряче філе надрізати ножем. Зверху посолити, поперчити та додати прянощі за смаком.

Надрізати потрібно таким чином, щоб утворилася кишеня, - каже Руслан Сенічкін.

  1. М'ясо перекласти в окрему миску. Додати до нього сметану. Залишити маринуватися приблизно на 15 хв.

М'ясо, замариноване в йогурті або в сметані, кардинально відрізняється від м’яса замаринованого в майонезі. Саме в такому маринаді куряче філе стає більш м’яким та ніжним, - зауважує телекулінар.

  1. На розігріту пательню додати оливкову олію.
  2. Цибулю дрібно нашаткувати і вкинути на пательню. Смажити до золотавого кольору.
  3. Болгарський перець нарізати соломкою і додати до цибулі. Смажити на невеликому вогні ще 5-7 хв.
  4. Фету нарізати невеликими кубиками, кинути на пательню і посмажити 2 хв.

Солити начинку не потрібно, оскільки фета саама по собі вже є солоною, - підкреслює телеведучий.

  1. Замариноване м'ясо начинити готовою сумішшю. Закріпити шпажкою.
  2. Іншу пательню поставити на вогонь і додати оливкову олію.
  3. Посмажити начинені філе на пательні з обох боків.

Перші 2 хв потрібно з обох боків добре просмажити м'ясо, щоб з’явилася скоринка, - зазначає Руслан Сенічкін.

  1. Через деякий час вогонь потрібно зменшити, накрити кришкою і смажити протягом 10 хв до готовності.

Страву можна подавати з різними овочами та посипати ароматними зеленими  травами.

Нагадаємо, не так давно Руслан Сенічкін розповів, як приготувати запечену чіабатту з овочами.

Новини по темі