Ролик присвячений останньому ефіру Сніданку з 1+1 набрав більше 30 тисяч переглядів

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Ролик присвячений останньому ефіру Сніданку з 1+1 набрав майже 30 тисяч переглядів

До останнього ефіру «Сніданку з 1+1» команда проекту підготувала надзвичайно веселий відео-ролик.

Поділитися:

Протягом однієї доби на  офіційній сторінці «Сніданку» у Facebook його переглянуло майже 30 тисяч користувачівНевгамовний Сенічкін зіпсував ідеальний відпочинок Барбір (відео).

Зйомки відбулись у безпрецедентно короткі строки – всього дві години знадобилось режисеру Владиславу Кочаткову і команді проекту, аби відзняти ролик, в якому ведучий Руслан Сенічкін пірнув у Дніпро в своєму ефірному костюмі.

У ролику ведучі «Сніданку з 1+1» Руслан Сенічкін і чарівна Людмила Барбір запросили телеглядачів та шанувальників проекту провести останній у цьому сезоні ефір програми разом.

Ролик каналу 1+1 зчинив фурор у соцмережах (відео)До виїзної студії, яка була розташована на березі Дніпра, завітала велика кількість гостей: журналісти проекту, консультант зі стилю Рост Дикой і ведучі «Сніданок. Вихідний» Олександр Попов і Валентина Хамайко, яка разом з Русланом приготувала корисні та неймовірно смачні страви.

Одразу після випуску, відбулась традиційна онлайн-трансляція «Сніданку з 1+1» у Facebook, гостями якої стали відомі стронгмени Василь Вірастюк і Сергій Конюшок.

У новому сезоні ранкової програми «Сніданок з 1+1», який стартує 15 серпня, команда проекту підготує ще більше цікавої та корисної інформації, смачних страв та гарного настрою, аби ранок телеглядачів став приємним початком дня.

Новини по темі