Приготувати рагу - справа нехитра, однак, якщо ви знаєте правильну послідовність, ваша страва буде в рази смачнішою!

У цьому переконаний народний кулінар Руслан Сенічкін. У ефірі ранкового шоу ведучий програми Сніданок з 1+1 показав, як зробити  рагу "весняним" та неймовірно смачним.

 Рецепт, як завжди, тішить простотою. Тож вам знадобиться:

  • Яловичина 800 г
  • Картопля 300 г
  • Цибуля 1 шт.
  • Зелений горошок 30 г
  • Капуста 100 г
  • Овочевий бульйон 300 мл
  • Лимон 1 шт.
  • Сухе біле вино 200 мл.

Спочатку на середньому вогні посмажте цибулю, додайте до неї часник, а потім покладіть м'ясо, нарізане невеликими шматочками. Щоб наситити рагу ароматом, налийте біле сухе вино. Однак перед цим перекладіть яловичину в інший посуд. Чому, дізнавайтеся у відео:

Як готувати соцс Айолі, дивіться тут.