Руслан Сенічкін зустрівся на кухні зі своїм клоном

Сніданок з 1+1
06:30
Будні

Народний кулінар зустрівся з переможцем одного з лотів благодійного марафону «Здійсни мрію».

Поділитися:

На кулінарний майданчик Руслана Сенічкіна завітав Сергій Приньов, який виборов шанс зустрітися з народним кулінаром у студії «Сніданку з 1+1».

Саме він запропонував найвищу ставку (9600 гривень за ексклюзивну можливість узяти участь у зйомках рубрики «Правила сніданку» з власним рецептом) на благодійному аукціоні задля допомоги в лікуванні та здійсненні мрій дітлахів. І ось цей зірковий час настав!

Сергій завітав до студії, щоби спекти смачний цибулевий пиріг із сиром. Переглянути рецепт пирога та відеосюжет можна за посиланням

Сергієві 32 роки, він працює у сфері інформаційних технологій, має двох діток і дружину Надію, а ще обожнює готувати.

Цього рецепта мене навчила дружина. Великий плюс цього пирога – він готується надзвичайно швидко! Тож він під силу будь-якому чоловіку, - каже він.

А ще Сергій дуже схожий на зіркового телеведучого Руслана Сенічкіна. Волосся, окуляри й навіть борода – усе, як у народного кулінара! На кухні «Сніданку» такого ще не бачили!

Це атака клонів. Рубрика «Вони захопили цю планету, - жартома прокоментував появу Сергія на кухні телеведучий Руслан Сенічкін.

Руслан на радощах також подарував колезі свої кулінарні книжки.

Нагадаємо, що напередодні Нового року у прямому ефірі «Сніданку з 1+1» відбувся 4-й благодійний марафон «Здійсни мрію» на підтримку дітей з лікарні «ОХМАТДИТ». Ексклюзивні подарунки, які надали зірки, актори, спортсмени та телеведучі, були виставлені на онлайн-аукціон, який проходив на сторінці «Сніданку» у Facebook.

Загалом під час марафону вдалося зібрати 249 470 гривень, з яких 178 600 було перераховано за ексклюзивні лоти від зірок, придбані під час онлайн-аукціону, а решта суми -  благодійні внески від телеглядачів та організацій. Всі зібрані під час марафону кошти направлено на покращення психоемоційного стану дітей, які більшу частину свого часу перебувають у лікарні ОХМАТДИТ.

Зокрема, в одному з відділень лікарні вже працює спеціальний "Доктор Сміх" - аніматор-психолог і арт-терапевт Наталя Бордзиловська, яка щодня перебуває поруч із дітлахами, підтримує їх, готує до тяжких процедур та допомагає проходити непростий процес лікування у форматі гри. Детальніше про проект – на wish.1plus1.ua

Новини по темі