Сенічкін і Підлісна презентують книжку Сніданки в саду

Сніданок з 1+1
06:30
Будні

Цієї неділі, 24 квітня, об 11:30 у київському  Епіцентрі К (вул. Берковецька, 6-В) вперше з’явиться  «Квітуча зелена ділянка Сніданку з 1+1».

Поділитися:

На зеленій галявині зірки 1+1 Руслан Сенічкін і Наталія Підлісна презентують свою нову книжку Сніданки в саду. Ведучою події буде Людмила Барбір.

Гостей чекають частування мармеладом, чізкейками та чаєм з лимонником за рецептами з книжки, корисні подарунки дачникам від ТМ «Брусвяна», цікава та пізнавальна програма для дітей від аніматорів студії «ДумайРум», фотомайданчик з квітами, рослинами, ягодами та живий куточок з маленькими курчатами та кроликами.

Створювати затишок допомагала художник-декоратор Ольга Грузд з Celebration event decor studio.

Народний телекулінар разом із королевою садів і городів Наталією Підлісною завітають на «Квітучу зелену ділянку Сніданку з 1+1», щоб презентувати нову книжку «Сніданки в саду». У збірці містяться смачні пропозиції для весняних та літніх сніданків на свіжому повітрі, дачних пікніків, домашніх трапез зі стравами зі свіжих сільських і фермерських продуктів. Читачі також зможуть дізнатися, як і що саджати й вирощувати на рідній землі та як готувати, щоб раціон усієї  родини був багатим на вітаміни, натуральним та поживним. Із саду-городу – до столу! А свій міні-сад-город можна виростити навіть на кухні чи на балконі.

Як ви збираєтесь провести неділю?  Завітайте до нас на презентацію книжки Сніданки в саду. Ми допоможемо вам прийняти рішення щодо рослин для саду та городу, а Руслан Сенічкін пригостить смаколиками. Пориньте з нами у світ садівництва та кулінарії! - запрошує Наталія Підлісна.

Чудову книжку-подарунок про садівництво зі смаком з яскравими ілюстраціями та практичними порадами, рецептами й майстер-класами можна замовити тут. Чекаємо всіх на святі смачного садівництва!

Новини по темі