Руслан Сенічкін підгодовує ведучих ТСНУ вас не вистачає часу, щоб щодня урізноманітнювати меню для рідних? Руслан Сенічкін пропонує разом приготувати ситний корисний сніданок – м’ясний пиріг із сиром.

Страва надовго збереже свій неповторний смак та аромат, навіть якщо ви приготуєте її напередодні ввечері.

М'ЯСНИЙ ПИРІГ ІЗ СИРОМ – ІНГРЕДІЄНТИ:

1. Філе – 500 г

2. Цибуля – 1шт.

3. Сир – 100 г

4. Часник – 2 зубки

5. Вершковий сир – 200 г

6. Томатна паста – 3 ст. л.

7. Зелень та спеції за смаком

ТІСТО ДЛЯ ПИРОГА – ІНГРЕДІЄНТИ

1. Борошно – 250 г

2. Сіль – 1 ч. л.

3. Вода – 50 мл

4. Вершкове масло – 250 г

ПРИГОТУВАННЯ ТІСТА:

1. Змішуємо борошно і вершкове масло.

2. Додаємо воду, сіль.

3. Усе ретельно перемішуємо.

4. Кладемо тісто у холодильник на 1,5 год.

ПРИГОТУВАННЯ НАЧИНКИ:

1. Цибулю нарізаємо дрібними кубиками.

2. Варене м’ясо індички подрібнюємо соломкою.

3. На розігріту пательню викладаємо цибулю, м’ясо, натираємо часник, додаємо томатну пасту та спеції.

4. Усе перемішуємо.

5. Виймаємо з холодильника тісто.

6. Відрізаємо невеликий шматок тіста та розкачуємо його.

7. Викладаємо і рівномірно розподіляємо тісто на формочку.

8. Викладаємо начинку.

9. Рівномірно перемазуємо усе вершковим сиром.

10. Посипаємо твердим натертим сиром.

11. Зверху покриваємо іншим шматком тіста та заліплюємо краї виделкою.

12. Проколюємо пиріг виделкою/сірником, щоб випаровувалась зайва волога.

13. Запікаємо пиріг у печі протягом 35–40 хв за температури 180 ⁰С.

Пиріг може бути як щоденним корисним сніданком для рідних, так і вишуканою стравою на святковому столі.