У студії Сніданок з 1+1 популярний ведучий Руслан Сенічкін поділився смачним і корисним рецептом печива з журавлиною, що сподобається і дітям, і дорослим.

Інгредієнти

Борошно – 300 г.

Цукор – 130 г.

Вершкове масло – 150 г.

Вершки – 100 мл.

Жовток – 4 шт.

Журавлина – 100 г.

Розпушувач – 1 ч.л.

Приготування

1. В окремий посуд насипати борошно, цукор, розпушувач, масло та журавлину.

2. Жовтки та вершки змішати окремо, а потім поєднати з тістом.

3. Все разом гарно змішати руками і зробити ковбаску, яка повинна 30 хвилин зберігатися в холодильнику.

4. Нарізати ковбаску на рівні шматки і помістити в духовку на 25 хвилин.

Смачне, яскраве і вітамінізоване печиво можна їсти на сніданок або брати з собою на роботу.