Сніданок з 1+1 провів прямий ефір на Facebook онлайн

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Сніданок з 1+1 провів Facebook-трансляцію з Русланом Сенічкіним і Наталією Підлісною

Вперше в Україні телевізійна програма транслювалась у форматі чату в Facebook. 

Поділитися:

У п’ятницю, 3 червня, відбувся телевізійний дебют ранкової програми Сніданок з 1+1 в інтернеті.

Вперше за всю історію українського медіапростору телевізійна програма транслювалась у форматі чату на сторінці у Facebook. 

Нагадаємо, минулої п’ятниці о 10 годині відбулась онлайн-зустріч з ведучим Русланом Сенічкіним та автором рубрики Зелена ділянка Наталією Підлісною.

Тема онлайн-трансляції – Літо-2016: тренди у садівництві та на кухні.

Сьогодні сталось дещо незвичайне – Сніданок з 1+1 вперше провів прямий ефір онлайн на Facebook. Ми перші, хто створив окремий випуск програми в форматі чату, і, судячи з великої кількості позитивних відгуків, нам усе вдалося, – прокоментувала Юлія Жмакіна, шеф-редактор Сніданок з 1+1.

Під час трансляції, ведучою якої була Валенина Хамайко, Руслан Сенічкін приготував смачне полуничне морозиво, а найактивніші глядачі отримали подарунки.

Онлайн-трансляцію переглянули близько 10 тис. унікальних користувачів, і кількість її переглядів продовжує збільшуватись. 

Сьогодні інтернет розвивається настільки швидко, що ми не можемо уявити життя без нього. Тому ми створили абсолютно новий формат, який можна назвати телевізійним дебютом передових технологій. Це поєднання цікавого контенту від улюбленої програми, діджитал-технологій та інтерактиву, – поділився враженнями керівник відділу управління відеоконтентом Олександр Козаченко.

Редакція Сніданок з 1+1 планує зробити трансляції з ведучими програми та авторами рубрик традиційними, готує для глядачів сюрприз – спеціальний випуск програми у Facebook. 

Переглянути запис трансляції можна на офіційній сторінці Сніданок з 1+1 у Facebook.

Новини по темі