Святковий спецвипуск до Дня Святого Миколая: ведучі «Сніданку з 1+1» вирушать з подарунками до лікарні Львова, аби здійснювати мрії маленьких українців

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Яким буде спецвипуск «Сніданку з 1+1» до Дня Святого Миколая

Ведучі «Сніданку з 1+1» здійснюватимуть мрії небайдужих українців.

Поділитися:

19 грудня улюблена програма українських телеглядачів «Сніданок з 1+1» в ефірі телеканалу ТЕТ покаже спеціальний випуск, присвячений Дню Святого Миколая.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: День святого Миколая: історія, традиції та прикмети

Ведучі проєкту Руслан Сенічкін та Людмила Барбір вестимуть студію із Києва, а Неля Шовкопляс та Єгор Гордєєв вирушать до Львова у лікарню Святого Миколая. У цей святковий день Неля та Єгор разом з проєктом «Здійсни мрію» стануть помічниками Святого Миколая, дізнаються про мрії дітей та здійснять одну з них у прямому ефірі «Сніданку з 1+1» на ТЕТ. 

Руслан Сенічкін та Людмила Барбір

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що покласти під подушку на День святого Миколая 2022

За словами Нелі Шовкопляс, цьогоріч її синочки написали листи до Святого Миколая. Вона не залишилась осторонь і сама написала святкове послання, адже і дорослі мають вірити в дива. 

«Мої малі сказали: «Мам, ну ти теж маєш написати обов’язково». І я себе на секундочку зловила на думці, що дорослими ми мало віримо в дива. Але коли тобі діти прямо кажуть, що ти маєш теж загадати бажання, то ти на секундочку повертаєшся в дитинство і починаєш вірити у диво. Дивіться наш особливий ефір 19 грудня на ТЕТ і допомагайте дарувати диво!» — зазначила Неля Шовкопляс.

Неля Шовкопляс та Єгор Гордєєв

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Новорічні прикраси в українському стилі: майстер-клас

Спеціальний ефір «Сніданку з 1+1» на ТЕТ нестиме благодійну місію: разом з платформою DOBRO.UA, БО "Ти не один", благодійний фонд 1+1 медіа та проєкт "Здійсни мрію" відкриє збір на ерготерапевтичне обладнання для реабілітацій в неврологічне  відділення ВП «Лікарня Святого Миколая». Внески прийматимуться з 7:00 19 грудня. За донати ведучі «Сніданку з 1+1» здійснюватимуть мрії небайдужих українців. Як зробити так, щоб саме вашу мрію здійснили – дивіться у прямому ефірі «Сніданку з 1+1» на ТЕТ вже 19 грудня з 7:00 до 11:00. 

Як завжди на глядачів проєкту очікуватимуть цікаві історії небайдужих українців, а також музичні номери від популярних українських зірок шоу-бізнесу. 

Не пропусти 19 грудня з 7:00 святковий випуск «Сніданку з 1+1» на телеканалі ТЕТ.

Новини по темі