Тіктокери підтримали благодійну ініціативу «Твоя мрія»: танцюй, рятуй серця та долучайся до розіграшу машини

Сніданок з 1+1
06:30
Будні

Сьогодні тіктокери з відомого українського ТікТок будинку Top Team House підтримали благодійну ініціативу «Твоя мрія».

Поділитися:

Тіктокери з @top_team_housee, у яких влітку був в гостях ведучий «Сніданку з 1+1» Руслан Сенічкін, запустили флешмоб на підтримку благодійного проєкту «Твоя мрія». Повторюйте рухи та знімайте танець з хештегом #твоямрія.

Сьогодні команда Top Team House завітала до «Сніданку з 1+1» і «Твого дня» і вже записала танець з ведучими Русланом Сенічкіним, Людмилою Барбір та Святославом Гринчуком. Дивіться, як це було:

@1plus1_official

А ви вже взяли участь у благодійному проєкті «Твоя мрія»? @МЫ - ТОП ТИМ 💖 вже долучились! Підписуйтесь на сторінку @TvoyaMriya та дізнавайся більше!

♬ оригінальний звук - 1plus1

Top Team House – це понад 13,5 мільйонів підписників. Залучення провідних тіктокерів країни до проєкту «Твоя мрія» дозволить активніше збирати кошти на порятунок дитячих та материнських сердець.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Марічка Падалко закликала всіх жінок зробити мамографію: до Дня боротьби з раком молочної залози показуємо, як правильно робити самообстеження грудей (відео)

Один з учасників @top_team_housee Владислав Рудницький сказав:

Цей проект «Твоя мрія» дуже сильно відгукнувся в наших серцях. Ми хочемо виходити на інший рівень, допомагати. Наша задача – розкрутити сторінку «Твоя мрія», щоб якомога більше людей могло допомогти. Кожен з нас вірить в те, що ми зможемо врятувати серця і матусь, і їхніх діточок.

Дивіться, як команда @top_team_housee поспілкувалася з ведучим "Твого дня" Володимиром Рабчуном:

Нагадуємо, канал 1+1 та шоу «Твій день» спільно з благодійним фондом «Крона» та компанією «НІКО МЕГАПОЛІС» разом запустили благодійну справу «Твоя Мрія», головний подарунок якої – італійська червона автівка зі скляним дахом! Отримати її можна за умови – треба допомогти тим, хто цього дуже потребує: мамам і немовлятам з вадами серця.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Твій день» приготував сюрприз для глядачів: Твоя мрія про червоне авто може стати реальністю

Для участі в проєкті потрібно перейти на сайт mriya.1plus1.ua, натиснути кнопку «Хочу спробувати» та перерахувати благодійний внесок у розмірі від 200 гривень. Можна зробити стільки благодійних внесків, скільки хочеться, до 15 грудня включно. Кожен з них – шанс перемогти та можливість допомогти.

Твоя мрія

В Україні щороку понад 2000 жінок, які прагнуть народити дитя, ризикують життям через хвороби серця. А у часи Covid пандемії ця ситуація стала ще болючішою. У 75% випадків урятувати і маму, і немовля реально, якщо вчасно надати допомогу. Єдине місце в Україні, де це можливо – Національний Інститут серцево-судинної хірургії імeні М. М. Амосова, там є програма “акушерська кардіологія”. Однак в інституті не вистачає потрібного обладнання та комплектації для інтенсивної терапії. І саме ми з вами можемо допомогти придбати важливе для життя новонароджених обладнання.

Усі кошти, зібрані під час благодійної справи, будуть витрачені на придбання необхідного медичного обладнання для новонароджених.

Новини по темі