Тоня Матвієнко презентувала спільний кліп з гуртом «Гайдамаки»

Сніданок з 1+1
06:30
Будні

У студії «Сніданок з 1+1» Тоня Матвієнко й Олександр Ярмола розповіли про незвичний співочий дует та творчі плани на майбутнє.

Поділитися:

Нещодавно побачив світ кліп Тоні Матвієнко та гурту «Гайдамаки» на пісню «Дощ». У студії «Сніданок з 1+1» зірки розповіли, хто був ініціатором такого незвичного дуету та які у співаків творчі плани.

Лідер гурту «Гайдамаки» Олександр Ярмола запевнив, що ідея створення спільного дуету з Матвієнко виникла ще кілька років тому, однак не було відповідної пісні.

Сама ж Тоня Матвієнко зізнається, що такий дует для неї вкрай неочікуваний:

Мені було взагалі дивно, що «Гайдамаки» запросили мене. Коли Сашко надіслав пісню, мені було надзвичайно цікаво, але водночас дуже важко за Сашком повторювати мелодію, слова

Окрім цього, молода матуся Матвієнко розповіла, що вчора її донечці виповнився 1 рік. День народження маленької Ніни відзначали вдома.

Дуже добре відсвяткували. Вдома, на кухні, з кумами, з друзями… Батько навіть колядників за стіл запросив. Засівали Ніну, – усміхається співачка

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тоня Матвієнко розповіла, на кого не боїться залишати маленьку доньку

Незважаючи на материнські клопоти, учасниця «Голосу країни» не хоче покидати сцену. Так, наприклад, наприкінці місяця співачка розпочинає гастрольне турне Україною. Гурт «Гайдамаки» у грудні мав світове турне Європою (12 концертів). В Україні ж учасники гурту планують навесні презентувати акустичну програму, у якій буде і нова пісня «Дощ».

Пропонуємо переглянути та оцінити новий кліп артистів.

Новини по темі