Валентина Хамайко та Руслан Сенічкін пригощатимуть львів'ян смачною випічкою

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Валентина Хамайко та Руслан Сенічкін пригощатимуть львів'ян смачною випічкою на Форумі видавців
1plus1.ua

Ведучі 1+1 презентують у Львові книгу «Сніданки в саду».

Поділитися:

15 та 16 вересня народний телекулінар Руслан Сенічкін та ведуча ранкового шоу «Сніданок. Вихідний» Валентина Хамайко традиційно відвідають Форум видавців у Львові.

Автор кулінарних книжок та ведучий «Сніданку з 1+1» Руслан Сенічкін разом з колегою Валентиною Хамайко проведуть кулінарний майстер-клас з приготування відкритого сливового пирога з мигдалевим кремом, рецепт якого ввійде до першої Валіної книжки «Солодка неділя», що буде презентована у 2017 році.

Для мене це буде перший офіційний досвід публічного майстер-класу, дотепер я проводила тільки міні-майстер-класи для своїх друзів, подруг та їхніх дітей, – каже Валентина Хамайко.

Сертифікований кулінар-кондитер, ведуча «Сніданок. Вихідний» та рубрики «Солодка неділя» також зазначила, що вона розповість свої кулінарні секрети, пропродемонструє різні способи ліпки пирогів і розкаже, як уникнути помилок під час випікання солодощів.

Разом з Русланом чекаємо зустрічі з вами, будемо пригощати свіжою випічкою! – каже Валентина Хамайко.

Нагадаємо, що Валентина Хамайко – експерт з приготування десертів. Її випічка славиться не лише неповторним смаком, а й простотою приготування.

НАЙКРАЩІ РЕЦЕПТИ ВАЛЕНТИНИ ХАМАЙКО

1. Маковий штрудель

Смачний і поживний десерт для великої сім'ї.

2. Галета з домашнім сиром.

Тонке тісто, багато начинки та фантастичний запах прянощів потішить вас та ваших гостей.

3. Шоколадний пиріг

Валентина Хамайко розкрила секрет приготування найпростішого та найшоколаднішого пирога.

4. Вівсяне печиво з горіхами

Вівсяне печиво довго зберігається, а приготування смаколиків не займає багато часу.

5. Тістечко "Картопля".

Рецепт десерту настільки простий, що він навіть не вимагає випікання в духовці.

Як правильно консервувати овочі та закривати банкиЗауважимо, що у Львові Руслан Сенічкін і Валентина Хамайко говоритимуть також про користь та способи консервації, поділяться порадами щодо догляду за садом в осінню пору, розкажуть, що готувати дітям до школи

Зустріч з гостями міста відбудеться 15-го вересня, у ресторані «Веранда» (Львів, площа Ринок), з 16:30 до 19:00. У п'ятницю 16 вересня, дивіться «Сніданок з 1+1» та пряме включення зі Львова з Русланом Сенічкіним.

З 11:00 до 12:00 ведучий 1+1 запрошує на Форум видавців, на зустріч та автограф-сесію, присвячену новій книжці «Сніданки в саду», яку він написав разом із Наталією Підлісною. Адреса: приміщення Палацу мистецтв (Львів, вул. Коперника, 17, другий поверх), з 11:00 до 12:00.

Замовляйте книжки Руслана Сенічкіна за посиланням.

Нагадаємо, що нещодавно Валентина Хамайко розповіла про свої улюблені книги та порадила, що почитати на вихідних.

Новини по темі