Уперше за 20 років «Сніданок з 1+1» влітку не йде у відпустку

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Вперше  «Сніданок з 1+1» влітку не йде  у відпустку
1plus1.ua

Команда ведучих ранкового шоу готує сюрприз.

Поділитися:

Цього літа ведучі «Сніданку з 1+1» у відпустку не йдуть і робитимуть ваші спекотні будні бадьорішими та цікавішими. Девіз літніх ранків 2017 - «Розфарбуй літо!».

На літо команда готує ще більше цікавинок, ще більше корисних ефірів, сповнених різних барв та незабутніх відчуттів і емоцій! Вмикайтесь на канікулах, дивіться всією родиною та заряджайтеся на цілий день! На вас чекають найкращі ідеї відпочинку, нові кулінарні експерименти, розваги та все для того, щоб літо стало незабутнім, хоч на пляжі, хоч удома.

Ми розуміємо, як важко працювати влітку, коли подумки постійно перебуваєш на морі. Прокидатися влітку без улюбленого ранкового шоу – ще важче. Минулого року наших ведучих буквально засипали листами із проханням скоріше повернутися в ефір. А ми, як завжди, намагаємося прислухатися до наших глядачів. Тому це літо проведемо разом із ними і постараємося зробити його яскравим та насиченим», - коментує директор департаменту ранкового мовлення Юлія Жмакіна.

До речі, Руслан Сенічкін з оновленою рубрикою «Правила сніданку» вже перейшов на літній формат - на природі він ділиться із глядачами кращими рецептами страв для пікніку.  

При цьому «Сніданок. Вихідний» бере невелику паузу у мовленні до початку нового сезону - цими вихідними глядачі «1+1» побачать крайній випуск перед літніми канікулами. Втім довго сумувати за ведучими Валентиною Хмайко та Олександром Поповим глядачам не доведеться. Вони обіцяють чимало сюрпризів у випусках «Сніданку» по буднях.  Так, наприклад, вже скоро Валентина Хамайко, чию рубрику «Солодка неділя» обожнюють глядачі, візьме участь у кулінарному експерименті: із Русланом Сенічкіним вона відправиться до Туреччини, аби разом зі східними шеф-кухарями навчити українців готувати у домашніх умовах найулюбленіші страви на курортах «all inclusive».

Починайте тиждень зі «Сніданком з 1+1», як завжди, о 6:45. Вмикайте літо з нами!

Новини по темі