Як Анатолій Анатоліч розважав глядачів: найяскравіші моменти

Сніданок з 1+1
06:30
Будні

Добірка кумедних іпостасей ведучого, якими він полюбився колегам та глядачам.

Поділитися:

Після 4 років незабутньої роботи на «1+1» Анатолій Анатоліч залишає телеканал. Сьогодні він провів свій останній ефір «Сніданку з 1+1», де на нього чекало багато теплих приємностей.

Оскільки ведучий полюбився телеглядачам саме веселою вдачею та почуттям гумору, сьогодні не сумуємо, а згадуємо найкумедніші моменти його роботи на телеканалі.

ТОЛІЧ-СПОРТСМЕН

Старанно та результативно грав за збірну команду телеканалу з футболу й бігав напівмарафони.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Колеги Анатоліча, глядачі та друзі «Сніданку з 1+1» зворушливо попрощалися з ведучим під час його останнього ефіру

ТОЛІЧ-КОМЕРСАНТ

Із непідробним ентузіазмом продавав разом із Русланом Сенічкіним зернята, збираючи гроші на благочинність.

ТОЛІЧ-АКТОР

Вправно та самовіддано виконав роль Сташинського у фільмі «Секрети Бандери» (а його дружину зіграла тоді Людмила Барбір). Натхненні сніданківці вивчили кілька сторінок тексту німецькою мовою та відрепетирували до блиску спільний танок.

ТОЛІЧ-РОЗУМНИК

Чудовою ерудицією Толіч відзначився, зігравши у «Що? Де? Коли?» за команду телеканалу.  

ТОЛІЧ-ПРИКОЛІСТ

Знаючи слабкості своєї співвідучої, неодноразово лякав Марину Леончук пластиковими манекенами, які в роботі використовують стилісти каналу.

ТОЛІЧ-ЛЮДИНА

В роботі, за будь-яких обставин, залишався привітним, щирим, «простим хлопцем із Кривого Рогу». Розбавляв жартами найсерйозніші теми та дарував українцям натхнення перед новим робочим днем.

Шановний Анатолій Анатоліч, нам вас бракуватиме!

Новини по темі