За минулий тиждень в Україні зробили понад 1,5 мільйони щеплень від коронавірусу: де працюють додаткові пункти вакцинації?

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Темпи вакцинації в Україні збільшилися: де є додаткові пункти щеплень?
Pexels/Alena Shekhovtcova

Після того, як деякі регіони України потрапили до червоної карантинної зони, українці більш охоче почали вакцинуватися. Де розгорнули додаткові пункти щеплення?

Поділитися:

Як в Україні просуваються темпи вакцинації проти коронавірусу, зважаючи на те, що все більше регіонів переходить до червоної карантинної зони? Як виявилося, саме це стало найбільшим стимулом для українців все ж таки щепитися, щоб вільно відвідувати громадські місця, їздити в транспорті тощо. Про вакцинацію сьогодні говорили у «Сніданку з 1+1».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Постковідний синдром: що треба знати про реабілітацію після коронавірусу. Коментує лікар

Отже, минулого тижня статистика вакцинації проти Covid-19 в Україні почала різко покращуватися. Наприклад, лише за 1 добу 22 жовтня проти коронавірусу щепилося 290 тисяч українців, це найбільший добовий показник в нашій країні з початку пандемії. Усього ж за минулий тиждень в Україні зробили 1,5 мільйонів щеплення від Covid-19. Дивіться, як українці відповідають на запитання, чому все ж вирішили щепитися?

Оскільки з 21 жовтня було змінено правила пасажирських перевезень, Укрзалізниця розгорнула 20 додаткових пунктів щеплення, які працюють на 20-ти залізничних вокзалах країни. Також такий пункт почав працювати і на столичному автовокзалі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коронавірус: коли треба викликати швидку та які ліки мають бути вдома? В студії «Твій день» емоційна розмова про вакцинацію із завідувачкою відділення інтенсивної терапії Наталією Матолінець

Якщо українці продовжать так активно вакцинуватися і надалі, статистика захворюваності на коронавірус в нашій країні поступово повинна покращитися. Поки ж за офіційними даними 94% пацієнтів з ковідом в українських лікарнях невакциновані.

Окрім інформаційної кампанії, яка покликана стимулювати населення вакцинуватися, 1+1 media проводить велику кількість заходів з популяризації вакцинації проти COVID-19. Нещодавно стартувала власна соціальна кампанія  «Вакцинуйся. Разом ми сильніші». Для працівників компанії та родичів колег було проведено дві хвилі вакцинації в офісі. Крім цього, щепитися вакциною (три на вибір) можуть усі відвідувачі прямоефірного шоу «Танці з зірками» (слідкуйте за анонсами).

Новини по темі