Саме в цю пору відкриваю «полювання» на найніжніший сезонний десерт — «Анна Павлова». У різних закладах він має свої особливості, тому щоразу відкривається для мене по-новому. Незмінною залишається повітряна та дещо хрустка меренга, а ось начинка може бути з вершків і маскарпоне (як у Madame Josy) або на основі крему з маракуї та з маракуєвим кулі (як у кавовому домі LONDON). А соковитості смакоті додають літні ягоди. М-м-м, пишу тобі ці рядки й уявляю, як відломлюю шматочок улюбленого десерту.
А ще сповна насолодися морозивом! Я, до прикладу, вже зацінила нові смаки натуральних сорбетів у HONEY Cafe: малина-лічі-троянда, смородина-фіалка, манго-маракуйя, ананас-смородина. Звучить цікаво і смакує класно.
І, звісно, чудово контрастують зі спекою холодні лимонади. Так-так, я відкрита до смакових експериментів! Тож розгубилася в кафе «Любовь-Морковь», обираючи між лавандово-яблучним, грушево-базиліковим і фіалково-чорничним напоями. Зупинилася на останньому. Що ж, любителям кисленького сподобається.
Переконана, що зробиш для себе не менш цікаві відкриття у сезонних меню й інших закладів. Смачного літа!