Антитренди весни 2018: З якими речами варто попрощатися

Антитренди весни 2018: З якими речами варто попрощатися
Фото: instagram.com/scandinavianfashions

Що вважається моветоном у новому теплому сезоні.

Поділитися:

Існують речі, які можуть зіпсувати ваш весняний образ. Модниці часто не встигають слідкувати за модними новинками та змінами тенденцій, через що допускають помилок у створення луку. Аби не допустити цього, пропонуємо до вашої уваги список речей, які вийшли з моди, та які не варто купувати навесні 2018-го.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Модні тренди літа 2018: Горох, денім та ніжне мереживо

БОМБЕР 

Бомбер - куртка, пошита у стилі американських спортсменів. Протягом двох минулих сезонів бомбер завойовував увагу модниць у всьому світі, але згодом його стало занадто багато. Це й стало причиною його антитрендості. 

Альтернатива - піджак-oversize, легка спортивна куртка, що захищає від вітру, класичний тренч бежевого або сірого кольору, анорак зі срібної або золотистої тканини. 

ЧОКЕР 

Чокер - головний атрибут моди 90-х. Аксесуар знову набув шаленої популярності минулого року, проте втратив актуальність цієї весни. Залиште його в своїй скриньці для прикрас і оберіть стильну альтернативу. 

Альтернатива - масивні сережки з камінням, пір’ям або перлами, сережки-китиці, моносережки, каффи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тренди сережок весна-літо 2018: Перли, китиці та каффи

ВІДКРИТІ ПЛЕЧІ

Топи та сукні з відкритими плечима підкреслюють жіночу красу і тендітність, проте більше не залишаються актуальними у новому сезоні. Їм на зміну прийшли інші, правду кажучи, зручніші фасони весняного одягу. 

Альтернатива - асиметричний одяг з відкритими ключицями.

Фото: instagram.com/diglowshop

Фото: instagram.com/nakdfashion

ПОРВАНІ ДЖИНСИ

Джинси з великими та меншими розрізами вважаються антитрендом нового теплого сезону. Навіть легкі потертості на колінах вважаються моветоном навесні 2018-го. 

Альтернатива - однотонні джинси-бойфренди або mom-jeans, які підходять красуням із різним типом фігури. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що таке спорт-шик, і як поєднувати непоєднуване

ПАНЧОХИ В СІТКУ 

Минулого року панчохи у велику чи дрібну сітку було модно носити як під сукні та спідниці, так і під порвані джинси. Однак цьогоріч такі панчохи вважаються ознакою поганого смаку. 

Альтернатива - матові панчохи яскравого кольору або з оригінальним декором. Особливо популярні принти - квіти, горох та смужка.

Фото: instagram.com/calzedonia

КОРСЕТ

Сміливий аксесуар 2017-го - корсет - одягали поверх светру, сарафану та легкої сукні. Однак цьогоріч варто попрощатися з оригінальною деталлю гардеробу на користь більш ніжних та романтичних елементів.

Альтернатива - поясна сумка, широкий пояс з масивною пряжкою, пояс у стилі Gucci, шкіряний пояс з оригінальною пряжкою. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оксамитові сумки на весну: Як та з чим носити

НАТУРАЛЬНЕ ХУТРО

Від натурального хутра відмовляється все більше модних будинків. Нині дяг із хутрозамінників приваблює чимало жінок і стає чудовою заміною дорогого одягу з натурального хутра.

Альтернатива - стильна та яскрава екошуба з довгим чи коротким ворсом. 

Фото: instagram.com/dianagloster

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тренди взуття весни 2018: Вестерн, пластик та спорт-шик