Що носити в дощову погоду: 7 весняних ідей

Що носити в дощову погоду: 7 весняних ідей
Фото: instagram.com/blaireadiebee

Як стильно одягатися в похмуру погоду.

Поділитися:

Хоча тепле сонце наближає відчуття літа, періодичні весняні дощі повертають у реальність. В похмуру погоду чимало жінок надають перевагу не менш «сумним» образам - темний плащ, джинси, кросівки. Як залишатися стильною та яскравою, незважаючи на погану погоду - читайте у наших рекомендаціях. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Модні тренди літа 2018: Горох, денім та ніжне мереживо

ТРЕНЧ

Жіночий класичний тренч б'є усі модні рекорди навесні 2018-го. Кожна жінка може підібрати для себе ідеальний плащ. Цьогоріч тренч модно носити у тандемі як з джинсами та ugly snickers, так і з легкими спідницями та сукнями. Довгий тренч краще носити у розстебнутому вигляді. Можна також підтягнути манжети, і ви матимете свіжий та невимушений вигляд. Короткий плащ найбільше пасує жінкам невисокого зросту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 порад для модниць, як обрати ідеальний тренч

Фото: instagram.com/greenteanosugar

ЛЕГІНСИ З ЕКОШКІРИ 

Легінси з еко-шкіри додають жіночим ніжками витонченості і стрункості та стають головним акцентом образу. Такі брюки дають можливість створювати ультрамодні луки та стають родзинкою вашого індивідуального стилю. 

Фото: instagram.com/scandinavianfashions

ПЛАСТИКОВИЙ ПЛАЩ 

Пластиковий плащ можна носити як з mom-джинсами, так і з ніжною сукнею. Одним із головних трендів цієї весни став вогняно-червоний плащ класичного крою. Доповніть свій образ стильною сумкою іншого відтінку (біла, чорна, яскраво-синя) та чобітками на підборах і залишайтесь неперевершеною. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тренди сережок весна-літо 2018: Перли, китиці та каффи

Фото: jetsetter.ua

Фото: instagram.com/scandinavianfashions

МОДНИЙ КАПЕЛЮШОК 

Справжня модниця навіть у холодну пору хоче виглядати стильно. Зробити образ елегантнішим та вишуканішим допоможе саме капелюшок. Обирайте на свій смак - стильна фуражка, шкіряний берет, канотьє чи кепка. 

ВЕЛИЧЕЗНА ПАРАСОЛЬКА 

Парасолька - те, без чого не обійтись у весняну пору. Цьогоріч у моді об’ємні прозорі, однотонні парасольки, парасольки кольору райдуги, а також моделі із найактуальнішими принтами - горох, клітинка та смужка. Що стосується форми, особливо популярними стали парасолька-тростина та парасолька «пташка у клітці». 

Фото: instagram.com/blaireadiebee

ЛАКОВАНЕ ТА РЕЗИНОВЕ ВЗУТТЯ

Більше не залишилось сумнівів, що резинове взуття може бути стильним. Поєднуйте яскраве резинове або лаковане взуття з джинсами-бойфрендами або оригінальними панчохами. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тренди взуття весни 2018: Вестерн, пластик та спорт-шик

ПЛАСТИКОВА СУМКА 

У сезон дощів кожна модниця опинялася у ситуації, коли сумка із найнеобхіднішими речами ставала мокрою навіть всередині. Прозора сумка з пластику - чудова альтернатива, яка допоможе не лише зберегти речі сухими, а й залишатися стильною. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що таке спорт-шик, і як поєднувати непоєднуване