Весна з «1+1»: Що дивитися в новому сезоні та куди піти на вихідних

У новому сезоні телеканал «1+1» готує для глядачів безліч сюпризів та несподіванок.

Поділитися:

Канал «1+1» вже рахує дні до весни й омріяного тепла, запустивши позитивні ролики з відліком днів. Адже у новому весняному сезоні на глядачів чекають улюблені програми з новими зірковими репортерами та гостросюжетні прем'єри серіалів. Окрім цього, телеканал «1+1» розповість, як створюються новини та як вони змінюють життя своїх героїв.

ЩО ДИВИТИСЯ В НОВОМУ СЕЗОНІ НА 1+1

«ЖИТТЯ ПІСЛЯ ЖИТТЯ»

У понеділок, 27 лютого, о 21:00 відбудеться прем’єра гостросюжетного серіалу «Життя після життя». Це історія про справжнє кохання, що не знає страху, сумнівів і навіть кінця.

Молодого бізнесмена Сергія Воробйова вбиває його друг дитинства і партнер по бізнесу Юрій Мазуров. Потрапивши на небеса, Сергій благає «диспетчера» небесної канцелярії повернути його на землю. Адже у світі живих залишилася його кохана Світлана, яка носить під серцем їхнього малюка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 фільмів про кохання, яке не зупинила навіть смерть.

Воробйов понад усе хоче захистити її від підлого Мазурова, який задумав новий злочин. Його прохання виконують, однак на землю він повертається в тілі невдахи-самогубця Хорькова. На порятунок коханої у Сергія є лише 40 днів.

«РОЗСМІШИ КОМІКА. ДІТИ»

3 березня о 20:20 на «1+1» відбудеться прем'єра нового сезону «Розсміши коміка. Діти». Незмінними ведучими шоу будуть Володимир Зеленський і Євген Кошовий, а ведучою – Настя Каменських.

У гумористичному шоу беруть участь талановиті та артистичні діти віком від 5 до 13 років. Їх основне завдання – за одну хвилину змусити усміхнутися хоча б одного коміка.

Хто з дітлахів змусить коміків реготати, дивіться вже 3 березня о 20:20 на «1+1».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 виступів на «Розсміши коміка. Діти», які підірвали соцмережі (відео).

«СВІТСЬКЕ ЖИТТЯ»

Новий весняний сезон «Світське життя» стартує на каналі «1+1» вже 4 березня о 23:10. Незмінна ведуча проекту Катя Осадча після пологів не йде у декретну відпустку і продовжуватиме радувати телеглядачів в ефірі, поєднуючи роботу з доглядом за новонародженим сином.

Родзинкою нового сезону програми стануть запрошені зіркові гості, які стануть репортерами «Світського життя» на визначних подіях Києва. У жанрі світської хроніки себе проявлять Юрій Горбунов, Дмитро Комаров, Ольга Полякова та інші зірки.

Дивіться новий сезон сюрпризів та експериментів щосуботи з 4 березня о 23:10 на «1+1».

«ХОРОШИЙ ХЛОПЕЦЬ»

Уже незабаром на телеканалі «1+1» відбудеться прем’єра мелодрами «Хороший хлопець».

Настя і Олег разом ще зі студентських років. Закохані хотіли прожити все життя разом, мріяли «вибитися в люди» і будували плани на майбутнє.

Одного разу заради кар’єри Настя йде на авантюру, але ситуація виходить з-під контролю, і дівчина скоює серйозний злочин. Олег бере всю провину на себе і опиняється за ґратами. Ця подія стає серйозним випробуванням, яке Настя, схоже, не змогла пройти. Вийшовши на свободу, Олег розуміє, що кохана його давно не чекає.

Історія про кохання і зраду, про амбіції і про непомірну ціну, яку доводиться платити молодим героям за «легке життя» - це історія вибору, актуального для будь-якої сучасної жінки, – розповіла головний продюсер серіалів та фільмів телеканалу «1+1» Олена Васільєва.

Саундтреком серіалу «Хороший хлопець» стала нова композиція співачки і тренера «Голосу країни-7» Тіни КарольПісня Тіни Кароль стала саундтреком до нового серіалу «1+1» – «Я не перестану». Мотив пісні можна почути вже в новому трейлері драми. А прем'єра самої пісні та вихід синглу відбудеться одночасно з прем'єрою серіалу на «1+1».

Не пропустіть прем’єру серіалу «Хороший хлопець» уже скоро на «1+1».

КУДИ ПІТИ НА ВИХІДНИХ

ВІДКРИТТЯ МУЗЕЮ НОВИН

Музей новин – наймасштабніший виставковий проект про виробництво, таємниці і вплив новин, присвячений 20-річчю ТСН. Понад 100 унікальних артефактів будуть представлені в 10 виставкових залах з інтерактивом і зонами віртуальної реальності.

Лідія Таран здобула відзнаку для журналістівВідвідувачі музею дізнаються, який шлях проходить новина від народження ідеї до виходу в ефір, зможуть спробувати себе в ролі ведучого і репортера у відтвореній студії ТСН, а також побачать голограму ведучої Алли Мазур, яка розповість про статистику телевиробництва. У зонах віртуальної реальності можна перенестися на трибуну Верховної Ради, на фронт, в зону відчуження навколо Чорнобиля або у студію ТСН під час прямого ефіру з Лідією Таран.

Музей новин у «Мистецькому Арсеналі» відкриє свої двері 2 березня. Виставка триватиме до 26 березня. Графік роботи: вівторок - неділя, з 11:00 до 20:00. Адреса: Мистецький Арсенал, вул. Лаврська, 10-12. Вартість квитка: 60 гривень; для дітей, студентів та пенсіонерів — 30 гривень.

Зустрічайте весну разом з «1+1»!