5 видів спорту, якими можна займатися усією родиною

Активний відпочинок, що подарує новий заряд енергії.

Поділитися:

Активний відпочинок - запорука здоров’я та гарного настрою. Сучасні батьки все частіше роблять висновок, що саме спорт допомагає залишатися здоровим, почуватися бадьорим та бути у доброму гуморі. До того ж разом легше досягати нових висот. Ми підготували добірку із 5-ти видів спорту для сімейних занять, що згуртують та наповнять позитивом. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Біг: «Золоті» правила найпопулярнішого виду спорту в мегаполісі

ВЕЛОСИПЕД

Велосипедні прогулянки особливо чудові у літню пору. Легкий вітерець, квітучий парк та спів пташок - що може бути кращим для сімейного вікенду? Велопрогулянки не тільки допоможуть тримати себе у хорошій фізичній формі, а й стануть вдалою можливістю поспілкуватися один з одним. 

БІГ

Регулярні заняття бігом всією родиною пришвидшують обмін речовин, допомагають схуднути, зміцнюють імунітет та роблять вас витривалими. Такий спорт зближує, мотивує досягти поставлених цілей, покращує роботу мозку і дарує спокійний сон. Бігом можна займатися будь-де та будь-коли. Одягайте улюблені кросівки - і нумо тренуватися!

ПІШИЙ ТУРИЗМ

Піший туризм сприяє не тільки фізичному, а й інтелектуальному розвитку людини. Подолання маршруту у різноманітних місцевостях стимулює пізнати світ, дізнатися більше про історичну та культурну спадщину того чи іншого народу. Крім того, це чудова нагода провести більше часу на свіжому повітрі: спати у наметі, співати пісень біля вогнища, насолоджуватися заходом сонця. 

РОЛИКИ 

Нині ролики популярні не тільки серед дітей, а й дорослих. Щороку у містах відкривається все більше роллердромів, де можна безпечно покататися усією родиною. Експерти стверджують, що навчати дітей кататися на роликах можна вже з 3-річного віку. Головне, не забувайте про захисне спорядження - шолом, рукавички та наколінники. 

БІГОВІ ЛИЖІ 

Катання на бігових лижах задіює усі м’язи тіла. Це один із найменш стресових видів спорту, який приводить тіло у форму та позитивно впливає на роботу серця. Катання на бігових лижах дозволяє насолоджуватися неймовірними пейзажами та вдихати чисте гірське повітря. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Етикет у спортзалі: 12 правил поведінки, які соромно порушувати