Наймодніший принт літа-2018: Як носити речі в горох

Наймодніший принт літа-2018: Як носити речі в горошок
@pamhetlinger

Різноманіття варіантів приємно вражає.

Поділитися:

Фешн-експерти визначили наймодніший принт цього літа. Ним став горох (polka dot), яким на сьогодні «всипані» одяг, аксесуари, капелюшки та взуття. Сьогодні горошок має місце у різних стилях – від ділового до вечірнього. І наша добірка тому доказ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 модних тенденцій манікюру літа 2018

Цього сезону не відмовте собі у невагомій сукні у крупний або дрібний горох. Більш цікавий принт створює поєднання дотсів різного розміру, а також їх хаотичний «розсип» по тканині. Злагодженим дуетом може бути сукня у більш крупний горох та жакет із дрібними дотсами.

Не менш цікавий вигляд мають спідниці з різними варіантами дотсів. Вони добре поєднується зі стриманим однотонним верхом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Базовий літній гардероб: 10 необхідних речей

Фото: @entre_dois

Легка блуза з принтом polka dot стане гарним акцентом і ділового, і casual образу. До того ж можна поцілити по кількох трендах одразу, обравши блузу, яка поєднує у собі модний колір, горох, рюші або волани.

Фото: @mettiforssell

Фото: pinterest

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як носити денім: 7 яскравих ідей

Якщо бажаєте привернути до себе пильну увагу оточення, звернуть увагу на поєднання смужки та горошку. Смугастим може бути і верх, і низ. Щоб не перевантажити такий образ акцентами, обирайте до нього мінімалістичні взуття та аксесуари.

Фото: pinterest

Фото: @juliahengel

Пляжна мода також не пройшла повз модний принт. Цього сезону у тренді – купальники у ретро-стилі з чорно-білим або біло-синім горохом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Секрети ідеального купальника для дівчини plus size від Тетяни Мацкевич

Фото: @mettiforssell

Горох «докотився» і до аксесуарів. У пригоді стане трендовий платок із дотсами. Обігрувати його можна по-різному, як ось пов’язати на сумку, на шию або ж доповнити ним свою зачіску.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найактуальніший аксесуар літа: З чим носити сумку-корзинку