Як спонтанне рішення Дмитра Комарова врятувало йому життя

Світ навиворіт. Україна

Ведучий 1+1 зізнався, чим могла закінчитися його подорож в Королівство Мустанг.

Поділитися:

Після подорожі до Непалу Дмитро Комаров захотів завести слонаУ програмі Сніданок з 1+1 ведучий тревел-шоу «Світ навиворіт» Дмитро Комаров розкрив секрет, про що буде другий випуск його програми та чому йому доручили шукати чорну скриньку літака.

Дмитро Комаров прийшов у студію Сніданок з 1+1 у костюмі студію буддійського монаха. Мандрівник розповів, що він став аборигеном, щоб максимально зануритися в атмосферу Непалу.

Коли ви подивитеся новий сезон «Світ навиворіт», ви переконаєтеся, що у мене найкраща робота на планеті, – каже ведучий 1+1.

У другому випуску програми «Світ навиворіт» покажуть шокуючі кадри подорожі Дмитра Комарова до Королівства Мустанг.

Ми повинні були летіти в Королівство. Дорогам мала зайняти 15 хвилин. Проте місцевий житель порадив їхати автівкою. Я чомусь його послухав, - пригадує Дмитро Комаров.

За словами ведучого 1+1, таке рішення було абсолютно нелогічним і дуже дорого коштувало. Проте бажання зафільмувати дорогу на плівку взяло гору.

Коли ми приїхали, то побачили, що літак розбитий. Ми дві доби не спали та допомагали рятівникам. У мене була важлива місія – знайти чорну скриньку, – каже Дмитро Комаров.

Як закінчилася операція порятунку та чим Дмитро Комаров ризикував у Непалі? Дивіться у четвер о 22:00 на 1+1.

Нагадаємо, що в першому випуску нового сезону «Світ навиворіт» Дмитро Комаров у вишиванці полював на галюциногенний мед і розповів секрет щастя непальців.

Новини по темі