Дмитро Комаров обере найвродливішу дівчину України

Світ навиворіт. Україна
Міс Україна 2016: Дмитро Комаров обере найвродливішу дівчину України
1plus1.ua Фотографія: ведучий програми «Світ навиворіт» Дмитро Комаров

Ведучий програми Світ навиворіт буде членом журі конкурсу краси Міс Україна.

Поділитися:

Ведучого популярного тревел-шоу Світ навиворіт Дмитра Комарова запросили стати членом журі головного українського конкурсу краси. Про це ведучий 1+1 повідомив на своій сторінці в Instagram.

Дмитро Комаров також опублікував фотографію в компанії прекрасних учасниць конкурсу. Перед ведучим стоїть відповідальне завдання, адже обирати королеву краси потрібно з 25 надзвичайно вродливих претенденток.

Бажаю перемоги, а найголовніше – мудрості. Конкурс дуже престижний, дає чудову можливість змінити своє життя. Моя головна порада – грамотно розпорядитися шансом, не прогавити його та не помилитися, – побажав Дмитро.

На офіційній сторінці конкурсу в Instagram організатори повідомили, що ведучими Міс Україна стануть Катя Осадча та Юрій Горбунов.

Раніше Дмитро Комаров розповідав, що під час кожної мандрівки хоче скоріше повернутися в Україну. Причина тому – українські дівчата, яких ведучий вважає найвродливішими у всьому світі.

Щоб оцінити українську красу та продемонструвати її всьому світу, щорічно проводиться конкурс Міс Україна. Пропонуємо вам згадати переможниць конкурсу Міс Україна за 25 років Незалежності.

Новини по темі