Дмитро Комаров одягнув непальців у вишиванку і пригостив салом

Світ навиворіт. Україна

Дорогою до Евересту ведучий 1+1 став продавцем українських сувенірів і їжі.

Поділитися:

Дмитро Комаров поділиться з мандрівниками професійними секретамиУ шостому випуску тревел-шоу «Світ навиворіт» Дмитро Комаров відвідав Намче-Базар – селище, відоме туристам і альпіністам, тому що воно знаходиться дорогою до Евересту.

Для багатьох місцевих жителів Намче-Базар – це основне джерело доходу, адже обслуговування туристів на цій ділянці забезпечує роботу шерпам.

Успішні продавці Намче-Базару надихнули Дмитра Комарова на неочікуваний експеримент. За традицією програми «Світ навиворіт» ведучий 1+1 став аборигеном, щоб сповна відчути труднощі життя місцевих жителів.

За один долар Діма Комаров орендував прилавок на ринку та почав продавати найексклюзивніші товари – українські сувеніри та їжу: віночки, намисто, рушник, вишиванки, шаровари, ковбасу, хліб і навіть сало.

Вперше в світовій історії в Непалі, в Намче-Базар – столиці шерпів, продається українське сало, – заявив ведучий 1+1.

Дмитро Комаров був здивований, як швидко і активно пішли продажі. Місцеві жителі не лише цікавилися його товарами, а й активно скуповували все з прилавка.

Завдяки популярному ведучому шерпи купили традиційні українські костюми та зробили фото з Дмитром Комаровим на пам’ять.

Шерпам дуже сподобався український товар. Проте я не міг брати з них останні гроші, – каже Дмитро Комаров.

За словами ведучого, кожна копійка дістається шерпам «потом і кров’ю», тому Діма Комаров повернув гроші своїм покупцям після того, як вони заплатили за українські сувеніри.

Нагадаємо, що нещодавно Дмитро Комаров здійснив мрію найменшого чоловіка у світі.

Новини по темі