Дмитро Комаров пересів на «залізного коня»

Світ навиворіт. Україна

Ведучий програми Світ навиворіт похизувався своїм новим байком.

Поділитися:

Дмитро Комаров покаже кадри, заради яких ризикував життямЕкстремал Дмитро Комаров на своїй сторінці в Instagram поділився новиною про поповнення в рядах байкерів. В соцмережі ведучий програми Світ навиворіт опублікував знімок свого нового мотоцикла Kawasaki Drifter.

Таким подарунком Дмитро Комаров потішив сам себе до Дня народження. Тепер разом зі своїм новим транспортним засобом від збирається запроваджувати європейську культуру водіння.

Тепер ми разом будемо показувати, що мотоцикліст (або байкер) – це зовсім не хуліган, і не "поганий і злий хлопець", як чомусь помилково думає більшість людей.

Дмитро Комаров пообіцяв бути чемним водієм, не заважати на дорогах, не їздити містом на шаленій швидкості. Натомість, ведучий 1+1 закликав автомобілістів також мати повагу до байкерів.

Ведучий екстремального тревел-шоу Світ навиворіт також поділився враженнями після перших місяців на мотоциклі. Найбыльше його вразила взаємовиручка мотоциклістів.

Один за всіх і всі за одного. Варто зупинитися на узбіччі, як до тебе під'їжджають колеги по двоколісному транспорту і запитують: "Все в порядку? Допомога потрібна?". Дуже приємно. Більшість водіїв, до речі, теж поводиться адекватно, – написав Дмитро Комаров.

Нещодавно Дмитро Комаров пообіцяв показати кадри, заради яких ризикував життям. Вже з 8 вересня щочетверга о 22:00 в ефірі 1+1 глядачі поринуть у неймовірні пригоди разом із Дмитром Комаровим у новому сезоні Світ навиворіт.

Новини по темі