Дмитро Комаров став найкращим ведучим розважальної програми

Світ навиворіт. Україна
Дмитро Комаров став найкращим ведучим розважальної програми

Сьогодні у FREEDOM Event Hall відбулася церемонія Телетріумф 2016.

Поділитися:

У номінації «Ведучий розважальної програми» переможцем став екстремал і мандрівник Дмитро КомаровДмитро Комаров. На сцену автор і ведучий проекту «Світ навиворіт» на «1+1» піднявся з талісманом програми - українським прапором, який побував в більш, ніж 15 країнах разом з командою проекту.

Варто відзначити, що «золота» статуетка Телетріумфу стала дебютною для телеведучого і знаковою перемогою для команди проекту «Світ навиворіт» перед ювілеєм - 11 грудня проекту виповнюється шість років.

Хоч це і статуетка в номінації «Ведучий розважальної програми», для мене це перемога всієї команди – оператора та маленького, але дуже дружнього колективу постпродакшна. Проект для мене - як дитина, я не розділяю себе і «Світ навиворіт». Це відмінний стимул в наступній експедиції забратися ще далі, а зняти і показати більше, - ділиться своїми емоціями Дмитро Комаров після нагородження.

Варто відзначити, що в 2016 році проект «Світ навиворіт» на «1+1» отримав Срібну кнопку від Youtube, кількість передплатників проекту на відео-каналі перевищила 100 000 осіб, а новий сезон програми про Непалі вже двічі встановлював рекорд за показниками телеперегляду. Всього група «1+1 Медіа» отримала рекордні 15 нагород на щорічній премії «Телетріумф - 2016».

Новини по темі