Дмитро Комаров закликає врятувати життя 7-річної дівчинки

Світ навиворіт. Україна
Дмитро Комаров закликає витратити 1 долар заради порятунку дівчинки
instagram.com/komarovmir

Ведучий тревел-шоу «Світ навиворіт» збирає гроші, щоб подарувати дівчинці можливість ходити.

Поділитися:

Благодійний проект «Здійсни мрію» запустив офіційний сайт для допомоги тяжкохворим дітямВедучий тревел-шоу «Світ навиворіт» Дмитро Комаров закликав небайдужих допомогти 7-річній дівчинці. 

Першу у новому році «чашку кави» він просить витратити на порятунок маленької Кіри, яка має вроджену ваду спинного мозку.

На 14 лютого у світі купили близько мільярда картонних «валентинок» по 1 долару. Щодня мільйони людей купують цілий список речей по 1 долару, без яких цілком можуть обійтися. Сьогодні я пропоную витратити 1 долар на порятунок дитячого життя.

Кіра з дитинства має проблеми зі спинним мозком. На хребті біля куприка дівчинка має ліпому – жировик, який затискає спинний мозок. Цей жировик постійно збільшується, попри те, що його двічі видаляли хірургічним шляхом.

Шість років тому він був розміром з п'ятикопійчану монету - сьогодні вже завбільшки з яблуко. Кіра сильно кульгає, насилу ступаючи на одну ногу. Чутливість правої ноги зменшується з кожним роком. Наприклад, сьогодні права нога Кіри вже практично перестала відчувати біль. Не так давно вона впала, сильно, до синяка, але взагалі нічого не відчула.

Після другої операції в дворічному віці в дитини нетримання природних продуктів життєдіяльності, дівчинці цілодобово доводиться носити підгузки. Через те, що жировик продовжує рости, посилюється тиск на спинний мозок.

Ситуація дуже погана - в будь-який момент жировик може остаточно зруйнувати спинний мозок і дівчинка може опинитися в інвалідному візку.

Ізраїльська мікрохірургія готова вирішити цю проблему та повністю видалити жировик. Ціна питання – 57 тисяч доларів, з яких 7 тисяч мама вже зібрала, ще 5 обіцяє дати благодійний фонд з Німеччини, і ще близько 10 тисяч доларів зібрала українська благодійна біржа. Потрібні ще 35 тисяч.

У минулому році Дмитру Комарову завдяки ініціативі «чашка кави» вдалося зібрати більше 5 млн гривень для діток.

Давайте продовжимо цю традицію і почнемо благодійну історію з Кіри, у якої на 28 квітня призначена операція. Зараз я роблю свій переказ на картку дівчинки і прошу долучитися вас, хто скільки може. Але пам'ятайте, що кожна гривня відіграє роль, якщо до процесу підключаються тисячі людей. Перерахувати 5, 10 або 20 гривень - не соромно. Наш досвід це підтвердив. Хоча є люди, які перераховують й тисячі доларів. Заздалегідь низький уклін кожному, - закликає ведучий.

Реквізити для допомоги:

Приватбанк

5168 7559 3765 0519 (гривня, картка юніора до 17 років)

МФО 305299

Код ЄДРПОУ 14360570

Розрахунковий рахунок 29244825509100

Одержувач: Ковальова Кіра Олександрівна

Призначення: 4001204161

Благодійний внесок на лікування Кіри Ковальової

УкрСиббанк: 2625 8010 2353 93

Одержувач - Ковальова Анна Александровна (мама дівчинки Анна Ковальова

PayPal: iput07@mail.ru

Новини по темі