Дмитро Комаров залишився в Гімалаях без води і зв’язку

Світ навиворіт. Україна

Ведучий програми «Світ навиворіт» відстав від рятувальників і залишився в горах без будь-яких засобів зв’язку та теплого одягу.

Поділитися:

У другому випуску «Світ навиворіт» Дмитро Комаров став учасником рятувальної операції в ГімалаяхВчора, 15 вересня, глядачі телеканалу 1+1 на власні очі побачили унікальні кадри рятувальної операції з місця авіакатастрофи літака, що розбився в Гімалаях якраз під час зйомок нового сезону тревел-шоу «Світ навиворіт».

Ведучому 1+1 Дмитру Комарову та оператору Олександру Дмитрієву неймовірно пощастило, адже до закритого королівства Мустанг вони повинні були летіти саме цим літаком. Однак в останній момент команда відчайдухів вирішила їхати на джипі, хоча це значно дорожче і займає більше часу.

Дізнавшись про авіакатастрофу, Дмитро Комаров і Олександр Дмитрієв перетворилися зі спостерігачів в активних учасників рятувальної операції.

Коли рятувальники дізналися, що ми єдині журналісти, які опинилися на місці катастрофи, нас попросили все знімати і надати матеріали слідству. Наше відео може допомогти дізнатися причину аварії.

Як спонтанне рішення Дмитра Комарова врятувало йому життяВирушивши на пошуки уламків літака і чорного ящика, Дмитро Комаров потрапив у справжню халепу. Він залишив оператора Олександра Дмитрієва разом з гідом, який почував себе зле, і вирішив йти далі сам. Ведучий «Світ навиворіт» відстав від групи рятувальників і залишився один на один з дикою природою Гімалаїв без будь-якого спорядження та навіть води. 

Тепер зовсім не смішно. Зараз саме час розпочинати рятувальну операцію не для пасажирів літака, а для себе. Я загубився. У своїх експедиціях я часто бував на межі, але такого досвіду ще не мав. Я один, в горах, без зв’язку, незрозуміло де, – прокоментував Дмитро.

На щастя, у пошуках людей ведучий 1+1 залишав позначки для свого оператора з надією, що той його знайде. Безліч експедицій та роки співпраці зробили свою справу – Олександр розпізнав підказки Дмитра і команда возз'єдналася.

Однак попереду на них чекали справжні випробування на фізичну витримку та міцність нервів. Дивіться більше у програмі Світ навиворіт – 2 серія онлайн.

Новини по темі