Дмитро Комаров здійснив мрію найменшого чоловіка у світі

Світ навиворіт. Україна

Ведучий програми «Світ навиворіт» здійснив мрію чоловіка, чиє життя зруйнувала Книга рекордів Гіннеса.

Поділитися:

Дмитро Комаров закликає подарувати 9-річній дівчинці можливість дихати6 жовтня у програмі «Світ навиворіт» розповіли історію найменшого у світі чоловіка, життя якого зруйнувала Книга рекордів Гіннеса. Дмитро Комаров познайомився з «маленьким Буддою» під час експедиції до Непалу. 

4-річний Кахендра має вагу трохи більшу, ніж у новонародженого – лише 5,5 кг. На зріст маленький непалець всього 67 см. Цей показник визнали рекордним і зареєстрували у Книзі рекордів Гіннеса. Хлопець був справжньою зіркою, він подорожував, його запрошували на шоу. Однак через рік його місце посів 18-річний Джунрі Балуїнг із Філіппін. Це зламало маленького Кахендру – у хлопця почалася депресія. 

Програма «Світ навиворіт» отримала нагороду від YouTubeДмитро Комаров вирішив виправити ситуацію і зробити Кахендру щасливішим. Для цього він запросив у Непал представника національного реєстру рекордів, щоб повторно виміряти зріст маленького Будди. Як виявилося, зріст непальця 63,1 см, що ставить під сумнів виміри представників Книги рекордів Гіннеса. Тож тепер подадуть запит і чекатимуть перереєстрації.

Я буду найщасливішим чоловіком у світі, якщо ви повернете мені мій рекорд. Щоб усі знали мене як найменшого чоловіка в світі, – розповів непалець.

Кахендра живе в Гімалаях, однак стан здоров'я не дозволяє йому побачити гори. Ведучий 1+1 спеціально запросив українських пілотів, щоб здійснити мрію хлопця і показати йому прекрасні краївиди його Батьківщини. 

У Непалі Кахендру називають «маленьким Буддою». Хлопця переслідують, де б він не з'явився, люди намагають доторкнутися до цього маленького дива. Такі шоу ускладнюють життя Кахендри та його родини, однак він жодного разу не нарікав на життя. 

Говорити, чому я не такий, як усі, – гріх. Мене таким зробив Бог. У мене є життя і я цьому радий. Я дивлюся на все позитивно і навіть звик до того, що до мее всі чіпляються і хочуть торкнутися. Якщо людям це приносить радість, нехай! – каже Кахендра. 

Дивіться більше у програмі Світ навиворіт – 4 серія онлайн

Новини по темі