"Херсон — це Україна. Назавжди", — Дмитро Комаров розповів про атмосферу у деокупованому місті

Світ навиворіт. Україна
Дмитро Комаров побував в Херсоні: фото
Instagram/komarovmir

Ведучий програм "Світ навиворіт" та "Мандруй Україною" відвідав звільнений Херсон.

Поділитися:

Ведучий програм "Світ навиворіт" та "Мандруй Україною" Дмитро Комаров поділився світлинами зі звільненого від російських військових Херсону та розповів про атмосферу, яка сьогодні вирує в місті.

У п'ятницю, 11 листопада, стало відомо, що українські захисники звільнили Херсон від російських загарбників після 256-денної окупації. Херсонці вийшли на площі з українськими прапорами, які увесь час ховали від росіян, та щиро привітали військових. Вся Україна радіє та вітає херсонців.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Херсон вдома: як українці реагують на деокупацію міста

Долучився до привітань і ведучий Дмитро Комаров, який нещодавно завітав до Херсону. На своїй сторінці в Instagram він поділився кількома світлинами з місцевим населенням та розповів про атмосферу в місті.

"Люди святкують закінчення 256-денної окупації на центральній площі Херсона. Атмосфера неймовірна. Позитивна. В очах у людей щастя. Зі святом, прекрасне місто приголомшливих людей! Кошмар під назвою "росія" для Херсона назавжди в минулому.  У сьогоденні — переповнена центральна площа щасливих людей, які впевнено дивляться у щасливе майбутнє разом з Україною", — написав Дмитро Комаров.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Бородянці з’явилися графіті всесвітньо відомого художника Banksy (фото)

Дмитро Комаров в Херсоні

Фото: Instagram/komarovmir

Новини по темі