На що пішов Дмитро Комаров, щоб розповісти світу правду про єті

Світ навиворіт. Україна

Заради розгадки таємниці, яку зберігають місцеві жителі вже більше 500 років, Дмитро Комаров пішов на великий ризик.

Поділитися:

У восьмому випуску екстремального тревел-шоу «Світ навиворіт», який вийшов в ефір 3 листопада, Дмитро Комаров пішов на величезний ризик, щоб розкрити загадку «снігової людини».

Ведучий екстремального шоу поспілкувавшись із місцевим населенням, дізнався, як виглядає снігова людина, яку неодноразово зустрічали місцеви жителі.

За словами шерпів, єті – жива істота, яка розумніша за будь-яку тварину. Снігова людина любить усамітнення, тому її неодноразово бачили в Непалі. Шерпи розповідають, що створіння схоже на мавпу, з коричневою кучерявою шерстю.

Жителі кажуть, що існує два види снігової людини, які відрізняються своїми розмірами. Менші істоти агерсивніші, за словами шерпів, вони здатні напасти на людину чи навіть з’їсти її.

Під час подорожі Дмитро Комаров та оператор Олександр ШиловВперше за історію програми Дмитро Комаров був змушений змінити оператора «Світ навиворіт» відвідали відомий непальський храм, де зберігається єдиний у світі скальп єті.

Коли екстермали зайшли у монастир, настоятель розізлився і пообіцяв вигнати їх з населеного пункту, адже Дмитро і Олександр вели зйомку.

Ведучому «Світ навиворіт» вдалося обманом переконати монаха, що вони просто фотографують, а не записують відео. Однак Дмитру Комарову було недостатньо унікальних кадрів, він вирішив піти на злочин, щоб розповісти світу правду про єті.

Екстремали вирішили посягнути на непальську святиню – череп снігової людини – і викрасти його волосину для проведення експертизи. Поки телеведучий відволікав настоятеля, оператор привідкрив ящик з реліквією та висмикнув з черепа волосину.

Ми зробили це. У нас є волосина єті. Я почуваюся не дуже добре. Можливо дехто засудить нас, однак ми не пошкодили череп, лише взяли волосину на експертизу.

Дмитро Комаров пообіцяв, що відразу по приїзду відддасть волосину на еспертизу у найкращу лабораторію. Тоді нарешті перед усім світом відкриється таємниця єті.

Новини по темі